2777
2789
عنوان

چندشم میشه شوهرم دستم بزنه

393 بازدید | 17 پست

دوستان یع مدت به خاطر دعوا دخالت مادرش کتک کاری   و بد دهنی هاش پنج هفته خونه بابام بودم بزرگترا رو اورد راضی شدم ی فرصت بهش بدم  راهم از خانوادم دوره از وقتی اومدم افسرده شدم  مادرشو هر روز میاره خونه وقتی میخاد دست بزنه بهم چندشم میشع خود ب خود از زیر دستش فرار میکنم بع نظرتون میشه حالم خوب بشه من همونی بودم ک یع روزم نمیتونسم ازش دور بشم 

راسی قضیع دزدیدن طلاهام توسط خودش و مامانش ت تاپیک های قبل هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازش بدم میاد ولی دیگه نمیشه طلاق بچه دارم الان فقط میگم سلام خوبی خداحافظ بیا غذا تمام با هفته یک بار رابطه من نمیخوام ولی مجبورم قبول کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

تا وقتی که مادرشو هر روز میاره خونتون،و وابستشه مشکلتون حل نمیشه.

کاش قبل اومدن محکم حرف میزدی و شرط و شروط میزاشتی خصوصا راجع به مادرش و دخالتاش.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من ازش بدم میاد ولی دیگه نمیشه طلاق بچه دارم الان فقط میگم سلام خوبی خداحافظ بیا غذا تمام با هفته یک ...

ولی من نزاشتم دستم بزنه حالم بهم میخوره کاش میتونسم منم مث تو باشم ت شهر غریبم فقط همینو دارم اگ خانوادم بودن اصلا مگاهشم نمیکردم

حالا مامانشو واسه چی هرروز میاره بعد طلاهاتو که میگی دزدیدن چی شد پس دادن

دعوام شد با شوهرم از خونه اومدم بیرون وقتی برگشتم ک لوازم بردارم برم خونه بابام دیدم همه طاهام برداشتن 

نمیادددد

عزیزم چون برگشتی سعی کن ببخشی وکناربیای شاید شوهرت بخواد درست بشه وبا رفتارهای سرد تو دوباره از اول هم بدترکنه پس خواهشاً باسیاست باش سنگین باش ولی سرد رفتارنکن بزاربهت نزدیک بشه کم کم حس بدت ازبین میره