با احترام به همه مادرایی که واقعا لیاقت این اسم مقدس را دارن. لطفا به هیچ کس حتی مادرتون حتی برادرتون اعتماد نکنید اگه دیدی یه بار بتون خیانت کردن بتون آسیب زدن نگید خانواده ان بد ما را نمیخان وقتی پای منفعت شخصی باشه طرف بچه اش را قربانی میکنه اینکه هی به گوشمون خوندن که پدر مادر عقل دارن هرچی بگن حجته اشتباه است نکنین واقعا میگم بدترین آسیب ها. را اونا میزنن نه غریبه هایی که هیچی از شما نمیدونن. حتی مادرتون هم میتونه بدترین صدمه را عمدا بتون بزنه وقتی خودش وسط باشه یعنی هرچقد هم آدم میگه خوب قصدش بد نیست شایذ رو جهالت بوده ولی گاهی واقعا قصدش بده میدونه داره داغونت میکنه با زندگیت بازی میکنه عامدانه میکنه یعنی وقتی مادر آدم این طو. باشه از غریبه چه توقع... همان طو. که عاق والدین هست حق ولد هم هست صرف زاییدن که نشد مادری. مادر یعنی دلسوزی محص. گاهی میگم نامادری این کارا را نمیکنه موندم چی بگم نمیشه بش بی احترامی کرد نمیشه ازش، جدا شد نمیشه بعصی مسائل بهم ربط داره واقعا گاهی مادرها چقد میتونن بدجنس بی عاطفه باشن چقد دنیا طلب ومادی. چقد بی وجدان نکنین تو را خدا اگر کسی بتون بدی کرد بار دوم تا بار هزارم هم میکنه به هیج کس جز خدا اعتماد نکنید نگین مادرم هست هرکار خاست بکنه اول خودتون را بذارین اولویت چون همین مادر میتونه بجا حمایت بتون آسیب بزنه روحی روانی معنوی مالی جسمی. مستقل بشین محتاج هیچ کس نشین هیچ کس حتی مادر چه مجرد هستی چه متاهل. دنیای غریبی شده
اخه قران سفارش زیادی به احترام والدین کرده حتی گفته بهشون اخ هم نگید حتی سفارش شده اگه حق با فرزند هست نباید عصبانی بشه گفتن با خشم به والدین نگاه کردن گناه کبیرس🙁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با هر جملهت یه تصویر از زندگی خودم جلو چشام اومد.
هیییییی 🥲
غصه نخور ، بازم خدا بزرگه
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
یعنی همون قرآن گفته طرف ظلم نباشی طرف حق باشی گفته همیشه انصاف داشته باشی نگفته بین دختر پسر فرق بذاری نگفته حق دخترت را بخور که یعنی واقعا موندم مادرای ایران توهم زده میشن بعصی هاشون البته که صرف زاییدن میشن خدا انگار.. واقعا ظلم به هرکی گناه کبیره نیست؟؟ ولو بچه ات باشه