2777
2789
عنوان

هرچی بخواید بخرید ایا قیمت میپرسید

368 بازدید | 38 پست

من میپرسم چون الان همه هرجور دلشون باشه  قیمت میدن...شوهر من خیلی ناراحت میشه.

امروز یه بوفه تو بیمارستان بودیم دخترم دوتا چیز خوردنی برداشت بزرگ بود بعد من دوتا بچه دارم باید هرچی میخرم دوتا بخرم...به شوهرم گفتم قیمتش و بپرس....پرسید و طرف سرش شلوغ بود نشنید...شوهرمم سرش و انداخت رفت دخترم موند گریه...

زندایی من فقط دستور میده داییم میخره قیمت هم نمیپرسن قشنگ تا خرخره تو قرض و از این و اون پول بکیرن ولی همه مرداعاشق رفتار زندایی منن

هم لاس میزنه هم شدید اصراف و بریز به پاش تا جایی که همیشه تو نوزول گرفتنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قیمت رو پرسید

البته من حس میکنم وقتی قیمت میپرسم فروشنده ها بیشتر تحویلم میگیرن،بیشتر توضیح میدن برام،انگار پیش خودشون میگن این اهل حساب کتابه،یه چیزی حالیشه😁

ببین مثلا من پرسیدم چیزی که دخترم برداشته بود صدهزارتومن...خب دوتاشو بخرم دویست تومن...بعد انگار خیل ...

من چون ی بچه دارم پس خریدم نصف شماست ولی تو فروشگاه‌ها گهگداری قیمت ها رو دید میزنم 

البته این روزا قیمت همه چی ثانیه ای شده

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
باید قیمت رو پرسیدالبته من حس میکنم وقتی قیمت میپرسم فروشنده ها بیشتر تحویلم میگیرن،بیشتر توضیح میدن ...

مردا بدشون میاد وگرنه درستش همینه....ولی بخدا شوهر من میره بیرون خرید تو پاچش میکنن در حد تیم ملی

شوهرم مخالفه من یه شکلاتم بخام بخرم قیمتشو میپرسم

من نمیتونم نپرسم...شوهرم هم خیلی بدش میاد...از طرفی من میتونم خودم و عوض کنم ولی حاضر نیستم با قرض و قوله از این و اون و نزول زندگی کتم