2777
2789

و تاپیک رو خراب کنه

بنده خدا یه سوال راجب ب*کارت پرسیده بود یه کاربر اومد از همون اول شروع کرد فحش دادن و تهمت زدن که تو خ ر ا ب ی

بعدم به همه کاربرا تک تک میگفت خرابید چون اومدید تو این تاپیک

بابا اینارو جمع کنید از اینجا حالمون بهم خورد😐😑

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

حققق تا ابد ... بعضی عقده ای ها اینجا خیلی زیادن متاسفانه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعی که فحش میدادن امثال اینا به من و خانواده ام و توهین میکردن کجا بودین یک کلام گفتم نامزدم ماشین خریده  و به نامم زده حمله کردن بهم اره ماشین نخی گرفتن برات اره ماشینه الکیه و کلی فحش عقده ای و روانی و اسکل و توهمی دادن حتی گفتن ما بنز داریم مگه چی خریده با کلی سختی و خوشحالی همین رو خریدم ن با پول بادآورده و پول باباش

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

موقعی که فحش میدادن امثال اینا به من و خانواده ام و توهین میکردن کجا بودین یک کلام گفتم نامزدم ماشین ...

ببین طبق تجربیات من هیچوقت چیزی که میدونی موفقیته و کلا خوبه رو با نی نی سایتی ها درمیون نذار نمیخوام توهین کنم اما اکثرا حسود و عقده ای هستن

در مورد چهره هم یه دختره بنده خدا عکسشو گذاشته بود چهرش مثل فرشته ها بود بعد کامنت ها رو میخوندی همه میگفتن قیافت به زور معمولیه،زیاد قشنگ نیستی،چشمات آبیه زشتی دختر فقط چش ابرو مشکی سبزه و... به خدا انقدر خوشگل بود دختره بعد چند ماه پیش یکی عکسشو گذاشته بود نمیخوام غیبت کنم صورت سیاه پرجوش ابروها نصفش ریخته بود دماغ پهن و چشماش هم کلا تابه تا بود همه میگفتن چه نازی و چه خوشگلی و ماشاالله و... واقعا منطقشون رو نمی‌فهمم 

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

ببین طبق تجربیات من هیچوقت چیزی که میدونی موفقیته و کلا خوبه رو با نی نی سایتی ها درمیون نذار نمیخوا ...

باورت نمیشه زن متاهل ۴۰ ساله هم اومده بود می‌گفت ما ازدواج کردیم ماشین خریدم برامون حالا انگار چکار کرده وقتی میگفتم چرا ناراحت میشین چرا حسادت میکنین اگر دارین چرا عقده گشایی میکنین میگفتن عقده ای خودتی

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

باورت نمیشه زن متاهل ۴۰ ساله هم اومده بود می‌گفت ما ازدواج کردیم ماشین خریدم برامون حالا انگار چکار ...

پس نتیجه میگیریم موفقیتامونو اینجا نگیم البته خداراشکر خودم این اشتباهو تاحالا نکردم

تو هم ناراحت نباش این عقده ایا از پیشرفت بقیه حسادت میکنن بهتره خداراشکر کنی و واسه پیشرفت بیشترت تلاش و دعا کنی

پس نتیجه میگیریم موفقیتامونو اینجا نگیم البته خداراشکر خودم این اشتباهو تاحالا نکردمتو هم ناراحت نبا ...

منم دیگ اصلا لباس و وسایل ک‌میخرم و کارای ک می‌خوام بکنم و میکنم اصلا ابدا دیگ نه میگم نه عکسش میزارم چون اگر داشتن اینقدر منفی انرژی نمیدادن

منم دیگ اصلا لباس و وسایل ک‌میخرم و کارای ک می‌خوام بکنم و میکنم اصلا ابدا دیگ نه میگم نه عکسش میزار ...

دقیقا👍واقعا حال به هم زنن