2777
2789
عنوان

پارتنرم از دیشب جوابمو نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 72 پست
آخه جالبه آنلاین میشه جواب نمی‌ده زنگ می زنی جواب نمی‌ده ولی تو ماموریتم رو می نویسه بنظرم من اصلا م ...

اره دقیقا اینکه تا دیشب آبم میخورد بمن میگفت اونم باعکس ولی الان ماموریت میره حتی و نمیگه هم خیلی جالبه

منتظرم بیاد سنگامو باش وا بکنم بگم نمیخام دیگه🤣

اره دقیقا اینکه تا دیشب آبم میخورد بمن میگفت اونم باعکس ولی الان ماموریت میره حتی و نمیگه هم خیلی جا ...

چرا پسرا میرن پیش رفیقاشون از این رو به اون رو میشن

ترکمنم💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشدددد

سه چهار ساعت بعد اینکه گفت ماموریتم هم منتظر موندم پیام نداد خودم بهش پیام دادم گفتم چیزی شده حرف بزنیم راجبش و اینجور صحبتا بازم جواب نداد تو واتساپ بهش گفتم اس ام اس هم دادم بازم جواب نداد یه ساعت بعدش گفتمش جون من بگو چی شده و این حرفا من کاری نکردم خو چرا دیوونم میکنی 

گفت خودم حالم خوب نیست بگیر بخواب تو هیچ کاری نکردی

گفتم خب بیا راجبش حرف بزنیم گفت باشه بزار بعد تو بخواب فعلا نمیخام با هیشکی حرف بزنم

و از دیشب هم هیچی نگفته پیامی هم بهش ندادم

وای 😐😐😐 چرا می پیچونه بنظرم کلا تموم کن

اره میخام تموم کنم

حوصله ندارم ناراحتم کنه کسی

منتظرم بیاد 

بالاخره خو میاد یه جوابی بده 

حتی پیامی که میخام بش بدم تایپ کردمه آمادس🖕😂

دوستان میشه یه راهنمایی به من بدین میخام به کسی که بی محلی میکنه بهم خیلی تحمل کردم چون دوسش داشتم م ...

دختر فشنگ کسی که بخواد بره میره اعلام نمیکنه دارم میرم اینطوری بیشتر خودتو کوچیک می‌کنی