2777
2789
عنوان

پارتنرم از دیشب جوابمو نداده

975 بازدید | 72 پست

ما رابطمون تازه شروع شده به قصد ازدواج گفتیم اشنا بشیم اگه اوکی بودیم خانواده ها رو درجریان میزاریم 

همه چی هم عالی بود دیشب دوستاشم پیشش بودن کم حرف زدیم من تا سه بیدار بودم اومد داشتیم صحبتم میکردیم من یکم ناراحت بودم کل شبو پیش دوستاش بوده ولی هیچی نگفتم یهو دیکه پیامم رو سین نکرد وسط حرف زدن منم ی ساعت بعذ خوابیدم 

ظهر بیدار شدم دیدم هنوز سین نکرده نگرانش شدم گفتم بهش نگران شدم نتش روشن بود پیامم رفت واسش ولی سین نکرد 

عصرم همینطور یه ساعت پیش پیامم بهش رسیده ولی جوابمو نداده به نظرتون چیکار کنم؟چه رفتاری نشون بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منتظرم ولی فک کنم کلا جوابمو نمیخاد بده ینی تابلوئه از قصده کارش

فعلا فکر و خیال نکن خودتو اذیت نکن ببینیم چی میشه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه تا یه ساعت دیگه جواب نداد تموم میکنم رابطه رو واقعا تحمل این چیزا رو ندارم همش حس میکنم با کسای ...

تموم‌ک نکن بهش زنگ بزن بگو دلیل این رفتارت چیه تند برخورد نکن بگو عزیزم مشکلی پیش اومده چیزی شده