2777
2789

من الان شرایطشو ندارم برم دکتر شاید یه قرص معرفی کنید اروم شم 

رندگی سخت و رفتار بد ادما از بچگیم انگار الان مثل یه غده سرطانی سرباز کرده و واقعا حالم بده همش تو ذهنم با ادما دعوا میکنم عصبیم به همه پرخاش میکنم انگار میخام الان ازشون انتقام بگیرم حتی بعضی وقتا با بچمم که بیگناهه و واقعا دست خودم نیست انقپ بداخلاقم که هیچ کس اطرافم نمونده واقعا دست خودم نیست بچه ها خیلی مدته دیگه امیدی ندارم نرمال بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینه که همه چیزو توی ذهنت نگه میداری ، کسی رو نمیبخشی بخشش آدمارو آروم میکنه عزیزدلم ، منم مشاور و روانشناسم ولی اجازه تجویز نداریم ما اگه فک میکنی نیاز به دارو داری که از نظرمن نداری برو پیش روانپزشک 

قرص نخور

بعدهم دارو رو فقط روانپزشک باید تجویز کنه 

من دکتر انلاین میشناسم اگ خواستی

ولی سعی کن ورزش کنی و افتاب بگیری هر روز ..

مشاوره بهزیستی هم رایگانه شماره ش ۱۴۸۰

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

بخاطر اینه که همه چیزو توی ذهنت نگه میداری ، کسی رو نمیبخشی بخشش آدمارو آروم میکنه عزیزدلم ، منم مشا ...

چجوری ببخشم کمکم کن لطفا وقتی سرنوشتمو عوض کردن وقتی بهترین لحظات زندگیم گریه کردم یه نفرم نبودن وقتی میبینمشون خاطرات بد یادم میاد چکار کنم وقتی همیشه میبینمشون

باید همشونو حذف کنی عزیزم تا حذف نکنی اوضات همینه باید فقط بچسبی به خودت و بچت و پیشرفتت

چکار کنم وقتی قابل حذف نیستن واقعا انقد نزدیکن که قابل حذف نیستن من حتی از شوهرم ضربه خوردم بد