2777
2789
عنوان

اصلاحِ صورت برای اولین بار

83 بازدید | 13 پست

سلام وقت‌تون بخیر باشه.

ببخشید بهترین روشِ اصلاح صورت برای پوست حساس که موها ضخیم نشه چیه؟ باید به دکتر پوست مراجعه کنم؟

از تجربیات خودتون بگین.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...

من خیلی پر مو هستم تیغو بند خوبه ربطی ب سفتیو شلی نداره اولا با تیغ یا بند سیخ سیخ میشد ولی حالا ن هفته ای دوبار باید بزنم

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی پر مو هستم تیغو بند خوبه ربطی ب سفتیو شلی نداره اولا با تیغ یا بند سیخ سیخ میشد ولی حالا ن ه ...

ببخشید با تیغ موها ضخیم نمی‌شه؟ من فقط می‌ترسم بعدش ضخیم و بد شکل بشن.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
برای شخص ۱۶ ساله لیزر انجام می‌دن؟

نمیدونم راستش فکر نکنم انجام بدن؟؟خیلی پرمویی که تو۱۶سالگی میخوایی صورتتو اصلاح کنییی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نمیدونم راستش فکر نکنم انجام بدن؟؟خیلی پرمویی که تو۱۶سالگی میخوایی صورتتو اصلاح کنییی

نه خیلی پُر مو نیستم. فقط رو مخمن. الان دقیقاً نمی‌دونم با چه روشی موها ضخیم و بدشکل نمی‌شن.

من یه عمره با ژیلت میزنم زخیمم نشده . زخیم شدن واسه هورمونه

با چه آزمایشی مشخص می‌شه؟

والا نمیدونم از هوش مصنوعی بپرس معمولا مشکلات رحمی مثل تخمدان پلی کیستیک که از تغذیه خرابه هورمونار ...

پس با تیغ ابرو موها ضخیم نمی‌شه؟

خیلیییییی ممنونم ازتون.

پس با تیغ ابرو موها ضخیم نمی‌شه؟خیلیییییی ممنونم ازتون.

فکر نکنم . خودم یه عمره میزنم دوستامم میزنن. حالا از هوش مصنوعیم بپرس . یه دکتر پوستم گفت بهترین روش اصلاح موی صورت تیغه

نه خیلی پُر مو نیستم. فقط رو مخمن. الان دقیقاً نمی‌دونم با چه روشی موها ضخیم و بدشکل نمی‌شن.

من۲۵سالمه۱بارم صورتمو اصلاح نکردم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببخشید با تیغ موها ضخیم نمی‌شه؟ من فقط می‌ترسم بعدش ضخیم و بد شکل بشن.

ن نمیشه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️