2777
2789
عنوان

نامزد پسر خالم و رفتارای عجیبش

5385 بازدید | 137 پست

سلام خانما امروز خالم منو دعوت کرده بود واسه ناهار برم خونشون منم کارامو انجام دادم رفتم خلاصه رسیدم پسر خالم و نامزدش بود با خالم ماهم کلا با دست دادن و روبوسی اینا مشکلی نداریم تو فامیل خلاصه من دست دادم فقط با پسر خالم احوالپرسی کردیم یکم گذشت دیدم اینا همش میرن اتاق میان نگو نامزد پسر خالم داره گریه میکنه که چرا من با پسر خالم دست دادم چرا احوالپرسی کردم منم چیزی نگفتم بعدش رسیدم خونه دیدم یه متن طولانی نوشته با کلی فحش 

موندم چی بگم مردم عجیبن والا

خودشون هم خانواده راحتی هستن از این لحاظ مثلا ۲,۳ بار تو مراسما دیدم که اونم با فامیلای خودش شوخی میکنه میگه میخنده ولی خندم گرفت از این کارش 

پسرخالت قبلا دوست داشته؟ چندسالشه دختره ؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مجردی یا متاهل ؟

چند سالته و اون پسر خاله چند سالشع

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دست دادن واسه ماهم نرماله

اصلا دخالت نکن

تحویلش هم نگیر

اون اگه مشکلی داره باید با شوهرش درمیون بذاره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه عجیب!

از این به بعد دست ندین باهاش فقط احوالپرسی کنید اگه دوست نداره بالاخره همسرشه حس خوبی نمیگیره 

ولی نباید فحش میداد و انقدر بزرگ می‌کرد داستانو!

من خودم با دست دادن مخالفم و با هیچکس دست نمیدم

ولی به همسرم نمیگم توام دست نده چون خیلی برام غیر عادی نیست البته همسرم فقط با جاریم دست میده 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )