2821
2789
آزمایش خون ندادید؟من یکم حالت تهوق صبحا دارم همه میگن از سردیه زنجبیل ک میخورم بهتر میشم وگرنه همش ب ...

من صبح نیست الان یهو حالت تهوع گرفتم 

نه دوست ندارم برم ازمایش منفی باشه ناراحت میشم 

اخه بی بی چکا یکی در میون مثبت منفی شدن مثبتم هاله بود

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

من صبح نیست الان یهو حالت تهوع گرفتم نه دوست ندارم برم ازمایش منفی باشه ناراحت میشم اخه بی بی چکا یک ...

انشاله ک بارداری عزیزم🥰منکه اصلا میترسم دیگه تست بخرم بزنم منتظرم ببینم پری میاد یا نه

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاله ک بارداری عزیزم🥰منکه اصلا میترسم دیگه تست بخرم بزنم منتظرم ببینم پری میاد یا نه

دقیقا منم به این مرحله رسیدم خیلی دلم بچه میخواد 

منم منتظرم پری شم اگه نشدم یکی دو هفته اینده میرم ازمایش

بازم هرچی خیره ابجی انشالله سال دیگه بچه هامون بغلمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم به این مرحله رسیدم خیلی دلم بچه میخواد منم منتظرم پری شم اگه نشدم یکی دو هفته اینده میرم ا ...

شاید خنده دار باشه من اصلا زیر بار بچه دار شدن نمیخواستم برم ماه اول به اسرار شوهرم اقدام کردم و بعد چند روز ناخودآگاه دلم میخواست مثبت باشه ولی پری شدم این ماه انگار اشتیاقم بیشتر شده اصلا انگار یه آدم دیگه شدم 

شاید خنده دار باشه من اصلا زیر بار بچه دار شدن نمیخواستم برم ماه اول به اسرار شوهرم اقدام کردم و بعد ...

ای جانم 

ماه دومته‌؟! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم ماه دومته‌؟!

آره عزیزم ولی الان وقتی تست میزنم منفیه خیلی دلم میگیره امروز صب ک زدم منفی بود انقد کسل شدم اصلا انگیزه هیج کاری ندارم انگار

آره عزیزم ولی الان وقتی تست میزنم منفیه خیلی دلم میگیره امروز صب ک زدم منفی بود انقد کسل شدم اصلا ان ...

منم امروز صبح زدم منفی شد حالم گرفته شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز

اخی بسلامتی. مبارک باشه. دعاکن کنم شوهرم راضی بشه واسه دومی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه ازتون خواهش کنم برای خواهر باردارم دعا کنیدپدرشوهر عوضیش آنقدر اذیتش کرد طلاها شو‌ گرفت ازش 

آنقدر گریه کرد به خونریزی افتاد توروخدا دعا کنید شر این موجود کثیف از زندگیش کم بشه و طلاهاشو پس بده