2777
2789

هفت تا دونه نخود پخته داخل قاشق آورد گفت بخور نامزدم خورد پرسید واسه چیه اونم گفت میگم بهتون

بعد به منم داد گفت بخور من گفتم ممنون نمیخورم به زور و اصرار گفت باید بخوری

منم تو رودرواسی خوردم گفت بخورین تا بگم چیه

خوردیم گفت به اینا قل هو الله خوندم یه همچین چیزی گفت

اما من خیلی بهش مشکوکم کلا از این خانواده هان که ممکنه دعا بنویسن

نه که دعا بنویسن منو شوهرم جداشیما 

ولی خوشم نمیاد اصلا حتی واسه هرچیزی تو زندگیمون بدون اینکه خودمون بخوایم بخواد دعا بنویسه و بده به خوردمون

نمیدونم الان چه کنم 

شما بودین میخوردین؟

دیگه خوردی رفته پایین الان موکل ها وایسادن بالا سرت 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفعه بگو ممنون اگه دعایی وردی چیزیه من خوشم نمیاد این چیزا وارد زندگیم بشه، میدونم شما از مهربونتونه ولس لطفا نکنید

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

الان که خوردی اما از همسرت بخواه بهشون جدی تذکر بده اصلا اسمیم از تو نیاره که زنم بدش میاد و فلان بگه نه به خودم نه به زنم هیچی دیگه نده مادر اینجوری خیلی جدی باهاشون حرف بزنه ببین این مدلی پیش بره هربار ی چیزی به خوردتون میده دوروز دیگه سر عروسی بعد سر بچه که بچه دارشین حالا بخور اینو پسر شه حالا دختربشه میخواد هی بره رو اعصابت همین اول کاری جمعش کن

موکل ها😂😂

آره دیگه 😂😂دعا مینویسن جنا طرفو کنترل میکنن مثلاً 😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

زمانی ک عقد کردیم 

خواهر شوهرم ی شیرینی نصف شده داد بهم اون نصفشو هم داد ب شوهرم

چقدر استرس داشتم سرشون

هنوزم حساسم سر اینکه میان خونم 

رابطمون خوبه میترسم خراب کنن چون حسودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس