2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای خامنه ای قربونت بشم چی تو مغزت میگذره ب ماهم بگو تا کمتر نگران آینده بچه هامون باشیم.

آقای خامنه ای داریم خفه میشیم زیر بار مشکلات اقتصادی

آقای خامنه ای ، ای کاش یک روز میامدی جای من زندگی میکردی 😭😭😭😭

میگن تا سال 1406 ب گرمی 20 تومن میرسه یادمه دوسال پیشم میگفتن میخاد بشه گرمی 10تومن من مسخرم اومد. هی یکی نبود منو مسخره کنه😐😐

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
وفتی که لحظه ای داره میره بالا مشخصه که ثابت نیست سکه پیش فروش میکنن تا ملت بخرن براشون پول ساز بشه ...

فروش سکه سه روز بود تموم شد ولی وقتی از پریروز تا الان حدود۷۰ تومن سود خرید سکه ها شده چرا نخریم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
آقای خامنه ای قربونت بشم چی تو مغزت میگذره ب ماهم بگو تا کمتر نگران آینده بچه هامون باشیم.آقای خامنه ...

چ احترامی هم بهش میذاری 😑

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
میگن تا سال 1406 ب گرمی 20 تومن میرسه یادمه دوسال پیشم میگفتن میخاد بشه گرمی 10تومن من مسخرم اومد. ه ...

ایشالله که اون موقع نیستن دیگه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡