2777
2789

سلام دوستان،اگه خواد بخواد ما دوهفته ی دیگه می خواییم بریم حج عمره .من و همسرم سالهاست که خارج از ایران زندگی می کنیم خیلی هم فامیل رو نمی بینیم شاید هر چند سال یه بار .الان مادرم می گه از حج برگشتید ولیمه بدید و فامیل رو دعوت کنیم و ....من نظرم اینه که به جاش پول بدیم گوشت بدن به مناطق کم برخوردار .

به نظرتون تو فرهنگ اصفهانی خیلی بد هست که کسی بره حج و ولیمه نده؟

هر دو کار خوب هستن و ثواب زیادی دارن بلاخره صله ی ارحام میتونید از شامتون به چند تا خانواده هم بدین 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اینجا نیستید دیگه چه ولیمه‌ای؟

اگه منظورت اینه برگردید و بدید به نظرم یه مراسم کوچیک بگیرید. هم فاله هم تماشا. فامیل رو یه جا میبینید و رسمم به جا آوردید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هر دو کار خوب هستن و ثواب زیادی دارن بلاخره صله ی ارحام میتونید از شامتون به چند تا خانواده هم بدین

سلام چه ایده ی خوبی .به ذهن خودم نرسیده بود .

تو ولیمه چی کار می کنن دقیقا؟ ما نمی خواییم کسی کادو بیاره اینو می تونیم واضح بگیم ؟ ضایع نیست گفتنش؟ 

وقتی اینجا نیستید دیگه چه ولیمه‌ای؟اگه منظورت اینه برگردید و بدید به نظرم یه مراسم کوچیک بگیرید. هم ...

ما با کاروان ایران می ریم حج عمره و وقتی برگشتیم تا دو هفته تو اصفهان هستیم واسه عید نوروز

سلام چه ایده ی خوبی .به ذهن خودم نرسیده بود .تو ولیمه چی کار می کنن دقیقا؟ ما نمی خواییم کسی کادو بی ...

تو کارت دعوت قید کنید ولی میارن معمولا

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!