2777
2789
کیش چرا بد بود؟

والا خودش و مناظرش عالییی بود ولی مردمش  همه برا پول جمع کردن رفتن اونجا همه بی فرهنگ هرجایی برا تفریح میرفتیم فقط پولو میگرفتن ولی بابیفرهنگی و بی ادبی نمیزاشتن داخل بری برای کنسرت یا سافاری یا کنار شترها واقعا هرکی از شهری رفته اونجا یه مشت بی فرهنگ دور هم جمع شدن هیچکدوم بومی نیستن 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ چه ماهی رفتی؟من از شهر تبریز اصلا خوشم نمیاد به نظرت می ارزه برم کندوان فقط واسه اون هتل؟

خب آذربایجان برو

سمت قره داغ وارسباران 

بهتره اردیبهشت تا خرداد بری 

بهشته

خودم اصالتا برای اونجا هستم ولی ساکن تهرانم

من عید پارسال کندوان رفتم کلا برفی بود

واینکه ما در مسیر برگشت از روستامون یک شب اونجا موندیم

ولی اگه به من باشه میارزه از تهران برم دوشب تو اون هتل ریلکس کنم وبرگردم😍😍

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خب آذربایجان بروسمت قره داغ وارسباران بهتره اردیبهشت تا خرداد بری بهشتهخودم اصالتا برای اونجا هستم و ...

اره منم دلم میخواد برم یه جا ریلکس کنم چند روز.

ولی خب به جز هتل سنگی و غذاهای اون محل چیز دیگه ای نداره درسته؟

جدی😟

اوم

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
اره منم دلم میخواد برم یه جا ریلکس کنم چند روز.ولی خب به جز هتل سنگی و غذاهای اون محل چیز دیگه ای ند ...

ببین دوساعت از اونجا تا 

جلفا وقلعه بابکو ... فاصله هست

اونجا ها مناظر بکر وبی نظیری داره

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
قبول داری مردممون خیلی خوبن ؟؟؟ولی شرایط زندگیمون بده وگرنه همه با هم خواهر برادر بودیم از بس خوب بو ...

اره مردم جنوب خیلیییییی مهربونننن 

ولی قشنگ از چهرشون مشخصه که توی زندگی سختی زیادی کشیدن ( این رو به شخصه توی برازجان حس کردم )

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱
کجا هاشو رفتی بگردی رستوران یا هر چی

جاهای دیدنیشو رفتیم بیستون طاقبستان معبد آناهیتا بازارهای محلیش رفتیم 

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍