2777
2789

من یبار بچگیم زدم موهام قهوه ای خیلی روشن شد عصر زدم تا ظهر روز بعدش رو سرم بود .. 

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

باید خیلی نگه داری 

مثلا من اونموقع که مجرد بودم بعدازظهر میزاشتم فردا صبح میشستم 

قبل اینکه بزاری حنا باید حرارت بخوره تا خوب رنگ بده 

قبلشم یکی دوساعت میزاشتم رو بخاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار بچگیم زدم موهام قهوه ای خیلی روشن شد عصر زدم تا ظهر روز بعدش رو سرم بود ..

یادش بخیر منم بچه بودم مامانم میزاشت انقد موهام بلند و پرپشت بود چندبار کوتاه کردم الان موهام نصف کمتر موهای قبلمم نیس انقد نازک و ضعیفه شده

برا ی کیسه حنا چقد ابجوش بریزم؟

یه کیسه که خیلی زیاده

اونقدری بریز هم بزن که در اخر نه زیاد شل باشه نه سفت

ولی اگه میخوایی رو حرارت بزاری یکم شلش کن که رو حرارت بره جمع میشه یکم

یادش بخیر منم بچه بودم مامانم میزاشت انقد موهام بلند و پرپشت بود چندبار کوتاه کردم الان موهام نصف کم ...

بچگی هممون همینجوری بود مامانم میگف هوا گرمه حتا طبعش سرده بهتره حنا بزنم 😢😢😢 منم موهام ریخت خیلی از همین فشار های زندگی و .. 😔😔💔

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *