الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب عزیزم این چیزا رو باید بری دکتر نمونه برداری و پاپ اسمیر بدی مگه الکیه بگیم چیزایی ک گفتی احتمالا عفونت جنسی داری
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
پاپ اسمیر دادم دکتر هم چندبار رفتم ولی فایده نداره گفتم شاید کسی درمان خونگی بلد باشه
درمان خونگی نداره دکترتو عوض کن این عقونت جتسیه و احتمال زیاد زگیل تناسلیه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پاپ اسمیر دادم دکتر هم چندبار رفتم ولی فایده نداره گفتم شاید کسی درمان خونگی بلد باشه
یادمه قبلنا چندتا تاپیک اینمدلی دیدم با درمان خانگی دردسر براشون پیش اومده بود و شاکی شده بودن عزیزم یه فوق تخصص برو توی گوگل سرچ کن یه دکتر معروف توی شهرتون پیدا کن که نظراتش مثبت باشه