2777
2789

دارم روانی میشم از وقتی فهمیدم بابام کبدش چربه هرشب یا ی شب در میون خواب فوت بابام میبینم قبلا چند ماهی یبار می‌دیدم الان اینقدر از این خواب میبینم ک از خواب بیدار می شم فک میکنم واقعی من اگه بابام چیزیش بشه داغون میشم😭 همش 54سالشه اگه تجربه دارید کمکم کنید 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرش 

عمر طولانی هست عزیزم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
تعبیرش اینه عمرشون زیاد میشه

خداکنه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بخاطر فکر و خیاله عزیزم فکرای منفی رو از ذهنت دور کن و در حال زندگی کن ب چیزی فکرنکن. کبد چرب والا جوونا هم الان درگیرشن چیزی نیس باید مراعات کرد. عمر هم دست خداس انشالله خیره عزیزم خدا طول عمر بده ب پدرتون

خدایا خودت پناهم باش...🙏💚
میگن اگه همچین خوابی ببینی طرف عمرش طولانی میشه 💚🌱

ولی یکی از فامیل خواب دید برادرش فوت شده چند روز بعد برادرش مرد من اینارو ک میبینم خیلی میترسم

بخاطر فکر و خیاله عزیزم فکرای منفی رو از ذهنت دور کن و در حال زندگی کن ب چیزی فکرنکن. کبد چرب والا ج ...

ممنون عزیزم 

نه بابا اصلا اینجوری نیست

خدا کنه بابام حداقل 15سال دیگه عمر کنه