2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بكى امروز ٥ روز مونده به موعد بى بى چكش جواب داده ولى چرا

شاید دوقلو براش گرفته.به مارک بیبی چک هم خیلی بستگی داره.ولی اگه بیبی چک نشون داده و خطا نداره حتما آزمایش خون نشون میده.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بهتره 14 روز صبر کنی.

سلام دوستان ،با اجازه استارتر عزیز، سایز فولی باید چند باشه که اچ سی جی رو بزنم؟ من با دارو امروز11پری شده بود 17،دباره دارو امروز استفاده کردم مطمئنا فردا میشه 19،دکترم میگه چهارشنبع شب بزنم اچ سی جی رو ،اما نظر خودم میگم سه شنبه شب بهتره

سلام دوستان ،با اجازه استارتر عزیز، سایز فولی باید چند باشه که اچ سی جی رو بزنم؟ من با دارو امروز11پ ...

من سایز فولیکولم تو سونو 15 بود اچ سی جی هم نزدم چون سابقه کیست نداشتم.از همون 11 هم اقدام کردم.تا 15.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
استارتر عزیز یه سوال شما که ای یو ای کردی از اول استراحت مطلق بودی؟چون من بیستم ای یو ای میکنم 

نه استراحت مطلق نداره، دكترم گفت همون شب راه نرو روزاى بعدشم چيزاى سنگين بلند نكن از پله بالا پايين نرو همين، من فقط شب اول دراز كش بودم

ولى اينجا خيلى از دوستان گفتن بهتره استراحت مطلق باشى

سلام دوستان ،با اجازه استارتر عزیز، سایز فولی باید چند باشه که اچ سی جی رو بزنم؟ من با دارو امروز11پ ...

من شب دوازدم سايز فوليكولم ٢٠ بود
روز ٦ و ١١ آمپول  hmg زدم
شب دوازدهم دو تا آمپول hcg زدم، صبح چهاردهمم تزريق داشتم