2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی ترید کرد ؟؟بنظرتون این هفته یا موقع واریز عیدی کارمندا دوباره صالاح قیمت میده ؟

ترید، یعنی بهره‌گیری از نوسانات قیمتی دارایی‌ها برای افزایش سرمایه .نمیدونم که نوسانات شدیده نمیشه تحلیلش کرد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ترید، یعنی بهره‌گیری از نوسانات قیمتی دارایی‌ها برای افزایش سرمایه .نمیدونم که نوسانات شدیده نمیشه ت ...

وای من چندروز پیش ی چیزی خاستم بخرم شد ۷۵۰۰ 

طلا گرمی ۶۵۲۲ بود

دیروز رفتم شد ۹۲۰۰

طلا گرمی ۶۸۲۲ شده بود

بنظرتون دوباره روی ۶۶۰۰ میاد این هفته بگیرم ؟

به امید رسیدن به دو تا 

وای من چندروز پیش ی چیزی خاستم بخرم شد ۷۵۰۰ طلا گرمی ۶۵۲۲ بوددیروز رفتم شد ۹۲۰۰طلا گرمی ۶۸۲۲ شده بود ...

اره ۶۵۰۰ام میشه ولی ثابت نمیمونن قیمتا لحظه ایه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تا کی نگه داریم پس؟ تا عید؟

تا اخرای فروردین . همیشه روال اینجور بود امسال حرکتش عجیب غریب بود

حتی تابستونم اومد پایین ولی زیاد فرصت خرید نداد فقط چند روز پایین بود بکوب از شهریور رفت بالا ! 

واقعاااا اره میدونم کی میشه این ۶۵۰۰؟؟؟همون لحظه برم بخرم 😂

الان رو به سعوده بالاترین نقطه اوجه  طلاست امروز وقتی استپ کنه درجا میاد پایین بعد از اون آروم آروم میاد خودشو میرسونه به همین قیمت اوجه الانش.تونستم خوب توضیح بدم یانه؟

الان رو به سعوده بالاترین نقطه اوجه طلاست امروز وقتی استپ کنه درجا میاد پایین بعد از اون آروم آروم ...

اره متوجه شدم 

ینی میاد پایین از قیمت الانش میرسه ب همون ۶ونیم اینا 

دوباره برمیگرده روی این ۷ تومن 

همینطوری میره بالاهمیشه لعنتی از ۴ تومن رفت رسید ب ۷ تومن هعی

پس یعنی شنبه به بعد منتظر باشم بخرم ؟

به امید رسیدن به دو تا 

واقعاااا اره میدونم کی میشه این ۶۵۰۰؟؟؟همون لحظه برم بخرم 😂

.

اره متوجه شدم ینی میاد پایین از قیمت الانش میرسه ب همون ۶ونیم اینا دوباره برمیگرده روی این ۷ تومن هم ...

لحظه ای قیمتارو دنبال کن دیگه الان که فعلا رو به سعوده خاک بر سرش اصلا واینمیسته ولی خدا کنه بریزه مردم گناه دارن واقعا