2777
2789
عنوان

وقتی چیزی رو گرون بهتون دادن چجوری خودتون رو آروم میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

من چون سخت پسندم همیشه اینجوریه ک کل بازارو میگردم حتی شده برا ی کفش ۶ بار بازار رفتم تا اونی ک میخواستم خریدم

اینجوری هم اونی ک دلم میخوادو میخرم هم میتونم قیمت ها رو مقایسه کنم 

نمونمش چند وقت پیش مانتویی با تفاوت قیمت ۱ تومن کمتر خریدم

هرچند اخلاق خوبی نیس و اذیت کنندس، ولی نتیجشو دوس دارم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلالشون نمیکنم بخاطر گرون فروشی

و سعی میکنم از بالاشهر و پاساژ لوکس خرید نکنم چون میندازن ب آدم

و مورد بعد حتما قبل از گذاشتن تو کیشه قیمتو میپرسم

چون بعدش هر قیمتی بگه مجبوری برداری

بعد خودمو مشتاق خریدم نشون نمیدم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

من چون سخت پسندم همیشه اینجوریه ک کل بازارو میگردم حتی شده برا ی کفش ۶ بار بازار رفتم تا اونی ک میخو ...

من بلد نیستم ریزشو بپرسم و بیام بیرون 

وقتی پرسیدم نمی‌دونم چی بگم و بیام بیرون

چطور میری قیمت میکنی ونمیخری؟ من روم نمیشه

منم خجالتیم

ولی بحث پولیه ک میدی، پول میدی تا اون چیزی ک میخوای رو بخری

ببینم خوشم نمیاد میگم پسندم نشد تشکر میکنم و از فروشگاه میام بیرون، خیلیم با اعتماد به نفس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

منم خجالتیمولی بحث پولیه ک میدی، پول میدی تا اون چیزی ک میخوای رو بخریببینم خوشم نمیاد میگم پسندم نش ...

افرین کاش منم یاد بگیرم

هوف

دیگ داره بیست سالم میشه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

افرین کاش منم یاد بگیرمهوفدیگ داره بیست سالم میشه

تنهایی بازار میری؟

من همیشه تنها میرم

نه کسی میره رو مخم ک بخواد اظهار نظر کنه نه چیزی

ی خرید با خیال راحت

حقیقتا برام مهم نیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تنهایی بازار میری؟من همیشه تنها میرمنه کسی میره رو مخم ک بخواد اظهار نظر کنه نه چیزیی خرید با خیال ر ...

تنهایی عشقه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

فقط اون فروشنده رو مخ ک هی اصرار میکنه بخری