2777
2789

نخندید به سوالم من مذهبی نیستم نمیدونم چجوریه

اگر کسی نخواد حافظ کل بشه فقط در حد چند جزء بخواد حفظ کنه باید از اخر شروع کنه؟ یعنی از جزء سی ام؟ میشه پراکنده باشه یا به ترتیبه حفظ جزء ها؟ بعد وقتی حفظ کرد کجا باید مراجعه کنه و امتحان بده تا یه مدرکی داشته باشه 

امتحانش چجوری سوال میکنند ممکنه جا به جا بپرسن یا مثلا اگه با قرائت نخونی با لحن و لهجه فارسی بخونی مشکلی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مسابقه میخوای ؟ از مسئولین نحوه شرکت در مسابقه رو بپرس

نه مسابقه نیست 

دانش اموزی و دانشجویی هم نیست 

یه ادم عادی همینطور بخواد حفظ کنه و فقط یه مدرکی داشته باشه چیکار باید بکنه

نه مسابقه نیست دانش اموزی و دانشجویی هم نیست یه ادم عادی همینطور بخواد حفظ کنه و فقط یه مدرکی داشته ...

برای مدرک باز هم مراجعه کن به اونجا که مدرک میدن نشنیدم تابحال 

ولی فکر کنم برای مدرک حافظ کل قرآن باشین 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

چندسال قبل که من شروع کردم حفظ قرآن رو عموما از جز 30شروع میکردن  که ساده تره و به من مدرکش رو هم دادن بعد رفتن سراغ 29و بعد 1و....

راجع به گرفتن مدرک من اون زمان جامعه القرآن میرفتم و مدرکم توسط اونجا بهم داده شد ولی دقت بفرمایید که حتما حداقل 5جز باید حفظ کنید 

راجع به امتحانات مهم نیست که با صوت خاصی بخونید ولی تجوید رو رعایت کنید 

راجع به نحوه امتحان هم از قسمت های مختلف یک آیه می‌خونن و میگن که ادامه رو شما بخونین