2777
2789

من يهو بدون دليل پام خون لخته شد ارثي هم نيس. دكترا تعجب كردن. همه ميگن اون امپولا باعث شده. دو دز زده بودم. الان موندم رو تخت. فقط دسشويي ميتونم برم. كسي تجربه اي داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقع هزاران بار گفتم نزنید هر چند الان میان منو قورت میدن الان هم حجامت ساقین انجام بده ماهی ۲ بار سنای مکی با گل محمدی استفاده کن و هر روز سویق سیب بخور تا سم از بدنت خارج بشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

من فقط میدونم سالم بودم تا واکسن زدم کارم به بیمارستان کشید

دوز دوم زدم دیگه ادم سابق نشدم

همیشه مریضم

و‌متاسفانع تمام بدنم پولیپ و توده شده که دکترم گفت ممکنه عوارض واکسن باشه خیلیا اینطور شدن

من فقط میدونم سالم بودم تا واکسن زدم کارم به بیمارستان کشیددوز دوم زدم دیگه ادم سابق نشدمهمیشه مریضم ...

من ار کادر درمان شنیدم که میگفتن ما خودمون نمی زنیم فقط کارت شو داریم مثلا الکی زدیم گیر ندن بهمون

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

من ار کادر درمان شنیدم که میگفتن ما خودمون نمی زنیم فقط کارت شو داریم مثلا الکی زدیم گیر ندن بهمون

نمیدونم حتی چی بهم زدن فقط میدونم دیگه ادم قبل نشدم دایم مریضم همش تو مطب ها اسیرم

دزحالیکه خداشاهده قبل واکسن من تو طول زندگیم شاید ۳-۴ بار فقط سرما خورده بودم

خدا ازشون نگذره من سرمایه ملی بودم با هوش و استعدادم🤣 کرونا گرفتم بعدشم واکسن زدم خنگول شدم 😓حتی وقتی می‌خوام بیدار میشم همه تنم خواب میره .اصلا انگار این من اون من نیستم بعد کرونا گرفتن .خیلی خیلی خیلی عوض شده بدنم و روحیه ام و همه چیم 

نمیدونم حتی چی بهم زدن فقط میدونم دیگه ادم قبل نشدم دایم مریضم همش تو مطب ها اسیرمدزحالیکه خداشاهده ...

اره عوارض داره 

خانواده من نزدیم اصلا حس بدی به آمپولا داشتم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

اره عوارض داره خانواده من نزدیم اصلا حس بدی به آمپولا داشتم

منم مثل شما حس بدی داشتم اما باید برای مسافرتی که میخواستم برم کارت واکسن داشتم واگرنه محال ممکن بود بزنم

دوز سوم رو دیگه نزدم 

نمیتونی تصور کنی وقتی دوز اول زدم ۲۴ ساعت نشده چه دردی افتاد به استخونام تب بالا، درصورتی که من اصلا یادم نمیاد تب کرده باشم فکر میکردم دارن بند بند بدنم جدا کنن. سینه م اسید انگار ریخته بودم

بعدش چندبار سنگین انفولانزا گرفتم، خیلی اذیت شدم

نظم سیکلم بهم خورد ریزش مو گرفتم

و بعدش که رفتم چکاپ و متوجه شدم کل بدنم پولیپ زده یکی یکی دارم خارج میکنم