2777
2789

خیر سرمون سر برج بود حقوق دادن خدا براشون نسازه کثافطا 3ملیون کمتر حقوق ریختن مثلا عیده 

درسته مال دنیا بی ارزشه ولی برای زنده بودن تو همین دنیا به پول محتاجیم پول نباشه تفم تو دستت نمیندازن

الان کلی قسط و بدهی رو دادیم کلا5تومن مونده

آخه چطور با این پول تا یک ماه بگذرونم😭😭اونم با دوتا بچه 

خرید عید مثلا خواستم بکنم😭😭کاش میشد ب عید نرسه و بمیرم

شوهرمم حالش خوب نبود اصن لعنت ب تموم کسایی ک باعث این حال بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقد خودتو اذیت میکنی مهم اینکه قسط هاتو بدی و برای حرج خونه پول بمونه خرید عید رو‌میشه آخر اسفند ام مرتباً باقی پولی ک میدن بهتون تروخدا انقد واسه دوتا تیکه لباس ازیت نکن خودتونو

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

سر صبحی سلام و صلوات بفرست خواهر با نفرین ک چیزی درست نمیشه والا ما هم تقریبا همین هستیم خدا ب مالت برکت بده سایه ات پناه بچه هات باشه 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
اعتراض جواب نمیده بهونه دارن ک دست ما نیس بالادست حقوق دادههمسرم برمیگرده خیلی خستس جون نداره بره اس ...

عزیزم کارمندی متاسفانه همینه . بگو از تایم اضافه کاریش کم کنه یه کار دیگه هم بره اینجوری بهتره . حالا اگه فنی تخصصی داره بره دنبالش اگه نه همون اسنپ از اضافه کاری کارمندی بهتره . 

شوهر خودمم کارمنده.  تا ۴ بیشتر نمی مونه مگه اینکه کار زیاد داشته باشن . بعدش میره برقکاری آزاد .