2777
2789
عنوان

چقدر به این جمله اعتقاد دارید

354 بازدید | 22 پست

زندگی بازتاب کارهای خوب و بد ماست  ،تجربه کردید ؟

من خودم به عینه دیدم و برام اتفاق افتاده ،

پس چرا با دونستن این حقیقت بازم یه عده به هم نوع خودشون ظلم میکنن ؟ 

همیشه با خودم فکر میکنم اگه همه اعتقاد کامل داشتن دیگه ظلمی نبود ، دیگه درمونده ای نبود ،

.... و چقدر خوب دنیا🤔

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با این جمله موافقم ولی فکر می‌کنم مشکل اینجاست که خیلی از آدما خودشون رو همیشه در هر شرایطی قربانی می‌بینند و این یکی از مسموم‌ترین و مخرب‌ترین ذهنیت‌هاییه که یک نفر می‌تونه برای زندگی خودش داشته باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام والا من که به هر کی خوبی کردم بدی دیدم🥺این دست نمک نداره

بس که بعضی ها نمک نشناسن

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چون گاهی اوقات  تو شرایط خیلی سختی قرار میگیریم و اذیت میشیم و نمی‌دونیم بازتاب کدوم کارمونه و میگیم خوب پس چرت و پرته و همه چی شناسه 

غافل از این که همین موضوع هم دو حالت داره ! 

حالت اول اینه که اتفاقاتی  وجود دارن که سخت هستند ولی به نفع ماست ! 

یعنی نتیجه این سختی ها موجب باور ها و افکار ها و دیدگاه های خوب میشه برامون 

.

.

.

حالت دوم اینه رفتار های کوچیک ما موجب آسیب های شدیدی میشه که بازتابش خیلی سخت میشه 

مثلاً:نشستی تو بالکن خونت 

سیگار میکشی 

فیلت‌ر سیگار رو می‌ندازی پایین 

صاف و مستقیم می‌ره تو یقه ی موتوری میفته و میسوزونتش فرمون از دستش در می‌ره مستقیم با سرعت می‌ره  میخوره به عابر پیاده ای که بچه دو ساله اس و بنده خدا از دنیا میمیره و دو تا خونواده می‌ره رو هوا 

همه اینا از یه سیگار شروع شده !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چون گاهی اوقات تو شرایط خیلی سختی قرار میگیریم و اذیت میشیم و نمی‌دونیم بازتاب کدوم کارمونه و میگیم ...

دقیقا👍

مثل اون روایت که نعل بند میخ نعلی رو خوب نمیزنه و لشکری شکست میخوره

من اعتقادندارم چون آدمهای ظالمی رادیدم که خیلی خوشبختن.بدیاشونوبه دیگران باچشم دیدم

شما تا آخر زندگیشونو دیدی ؟ 

شما تا آخر زندگیشونو دیدی ؟

به هرحال تااینجاش که خوب بوده.آخرش به دردکی میخوره اونیکه بهش ظلم شده روهم دیدم ازهمین الان مریضه جسمی وروحیه حتما آخرشم از درد میمیره.همش میمونه واسه اون دنیا

دقیقا👍مثل اون روایت که نعل بند میخ نعلی رو خوب نمیزنه و لشکری شکست میخوره

حالا این دنیا قرار و نشیب های زیادی داره 

بعضی از افراد هم در کمال بی رحمی مال بقیه رو میخورن و ی آب هم روش! 

در ظاهر زندگی شادی دارن 

ولی همین افراد هم یه روزی یه جایی بد جور زمین میخورن که نتونن پاشن 

اینا ب عقیده من هم درس عبرت هستند

هم دلیلی برای آزمودن بقیه افراد که با دیدن اینا از راه به در میشن یا ن 

و این که سیاهی و سفیدی در کنار هم هستند تو این دنیا 

سیاهی نباشه سفیدی معنا نداره 

البته جوانب خیلی زیادی تو مغزم هست که بخوام بگم طولانی میشه 

در کل 

ذات این دنیا بر این پایه نیست که سفیدی و صلح مطلق تو جامعه باشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به هرحال تااینجاش که خوب بوده.آخرش به دردکی میخوره اونیکه بهش ظلم شده روهم دیدم ازهمین الان مریضه جس ...

ولی من تقریبا بیشتر کسایی که ظلم کردن دیدم ،چوبشو خوردن ،حالا یا خودش یا خانوادش،شایدم موردی بوده که بقول شما راس راس داره می‌چرخه