2777
2789
عنوان

کمردرد اوایل بارداری

111 بازدید | 14 پست

من الان ۴هفته و پنج روزه که باردارم

از دیشب کمردرد دارم و دلدرد، نمیدونم از یبوسته ،معدم قاطی کرده یا مربوط ب جنینمه

اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم دیگه چی نداری مثل لکه بینی ؟؟؟اوایل بارداری نه دل درد داره نه کمر درد لطفا کاملا استراحت کن و ...

ن لکه بینی ندارم، ولی نمیدونم دلدردم بخاطر یبوسته یا نینی

خدای من 

خدایااااااا

شکرت ک دلمو نجات دادی از این تنگی روزگار

شکر که فرزندی ازجنس خودم گذاشتی تودلم

شکرت ک صدامو شنیدی

خداجونم من عااااااااااشقتم

به همه ی چشم انتظارها فرزندی سالم و صالح عطا کن خدای بزرگ

نی نی های منو صحیح و سالم توبغلم بزار و همیشه خودت مراقبشون باش خدای مهربونم،

بنده ی مخلصت

سلام عزیزم خوبی میگم من مشکل شما را داشتم باید ای وی اف کنم شما چند جنین داشتی و گرید چند بود ؟

سلام عزیزم دوبار تخمک کشی کردم از هر تخمک کشی دوتا جنین بدست اوردم که جمعه شد 4تا جنین داخل دوتا نی.

اولیا کامپکت بودن دومیا a,

من همون دوتا اولی ک کامپکت بودن رو انتقال دادم و مثبت شد

سلام عزیزم دوبار تخمک کشی کردم از هر تخمک کشی دوتا جنین بدست اوردم که جمعه شد 4تا جنین داخل دوتا نی. ...

سلام عزیزم منم دو بار تخمک کشی کردم بار اول گفتند کیفیت نداره تخمک ها. بار دومم نمی‌دونم چرا دوباره تشکیل نشد آنقدر ناراحتم شب و روزم شده گریه چقدر رعایت کردم  احساس بدی دارم شما مادری برای منم دعا کن 

منم جراحی کردم یک سال و نیم هست اما نه باردار شدم نه ای وی اف جواب گرفتم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
سلام عزیزم منم دو بار تخمک کشی کردم بار اول گفتند کیفیت نداره تخمک ها. بار دومم نمی‌دونم چرا دوباره ...

الهی که دامنت ب زودی سبز بشه عزیزم...

اگر وزنت بالاس ی مدت رژیم بگیر،وزن کم کن.

باشگاه رو حتما برو، پیاده روی کن

کنسروجات مصرف نکن،خوراکیای ناسالم و فست فود رو کلا حذف کن. گرمیجات و مصرف پروتئین رو زیاد کن. تو تایم پریودی شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و کیسه اب گرم بزار.

صبحا ی قاشق سیاهدانه بکوب با ی قاشق عسل قاطی کن بخور.

بیمارستان خصوصی و تو بهترین مرکز شهرتون انجام بده.

انشاالله که حتما حتما نتبجه میگیری

الهی که دامنت ب زودی سبز بشه عزیزم...اگر وزنت بالاس ی مدت رژیم بگیر،وزن کم کن.باشگاه رو حتما برو، پی ...

عزیزم مرسی از راهنمایی‌هات چند ماه رعایت کردم حدود چهار ماه. همین جوری کردم ولی 🥲🥲 حالا دوباره از خود باید شروع کنم خدا فقط خودش کمکم کنه ناامید نشم 

عزیزم مرسی از راهنمایی‌هات چند ماه رعایت کردم حدود چهار ماه. همین جوری کردم ولی 🥲🥲 حالا دوباره از ...

امید حلقه ی اتصال ما ادما ب این دنیاست. من خیلی پزشکا جوابم کردن میگفتن ی تخمدان داری ک اونم دوباره اندومتریوزت رشد کرده و احتمال داره ازبین بره، شانس مثبت شدن ای وی اف برات کمتر از بقیه خانماست و... حتی سرپرستار بیشعور بیمارستان میلاد با پوزخند گفت کلا چهارتا تخمک داری فایده نداره برو الکی عمل نکن و... اما من توکل و امیدم ب خدا رو از دست ندادم. امیدوارم شما هم تواین مسیر قوی باشید و موفق

امید حلقه ی اتصال ما ادما ب این دنیاست. من خیلی پزشکا جوابم کردن میگفتن ی تخمدان داری ک اونم دوباره ...

عزیزم خیلییییی خوشحالم مثبت شدید و تبریک میگم عزیزم 😍😍😍 واقعا آدما با امید زنده هستند 🩷🩷🩷 مرسی از دلگرمیت عزیزم ❤️❤️❤️ان شالله سال خوبی داشته باشی  سالم بغلشون بگیری الهی امین 😘😍😘❤️❤️🩷🩷