2777
2789

فردا اولین دیتم هست و دوستمم همراهمونه نمیدونم پجوری رفتار کنم یجورایی استرس دارم 

مثلا وقتی هم دیدیم دست بدیم یا ن بزارم اون اول پیشقدم بشه 

هیچ ایده ای ندارم ک فردا قراره چجوری بگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست نده

دیت اول هیچ تماس فیزیکی نداشته باش

من باشم دوستمو نمیبرم و تنها میرم

زیاد حرف نزن بذار صحبت کننده اون باشه 

زیاد صمیمی نباش ولی خیلی خشکم نباش که انگار جلسه کاریه

سوالات شخصی و جزئی نپرس یسری چیزای کلی مثل سال تولدش و شغلش و تحصیلاتش و اینارو 

بیشتر از حرفاش به رفتارش دقت کن 

وایمیسه اول تو بشینی یا نه

درو برات باز نگه میداره تو اول وارد شی یا بدو بدو جلوتر از تو میپره تو

اگه کافه میری چیز سنگین سفارش نده خوردنش سخت باشه یه کافی کفایت میکنه

دست ندهدیت اول هیچ تماس فیزیکی نداشته باشمن باشم دوستمو نمیبرم و تنها میرمزیاد حرف نزن بذار صحبت کنن ...

دوستمو نمیتونم نبرم 

اسرار داره که بعدش خودش برسونتمون ولی من نمیخوام چجوری بگمش بهش برنخوره 

اگه دیدی فس فس میکنه برای حساب کردن یه تعارف ریز بزن ببین واکنشش چیه اگه قبول کرد که حساب کن برگرد خونه بلاک کن

اگه دیدی قبول نکرد ولی خیلی هم بی تمایل نبود تو حساب کنی فرصت دیت دوم رو بده شاید تو اشتباه برداشت کردی

دوستمو نمیتونم نبرم اسرار داره که بعدش خودش برسونتمون ولی من نمیخوام چجوری بگمش بهش برنخوره

محترمانه بگو تا احساس راحتی و صمیمت نکنی راحت تری که خودت برگردی

خجالت نکش هر خواسته و مرزی داری واضح بگو نگران نباش پسرا پررو تر از این حرفان که ناراحت بشن