hamta24 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 2973 عنوان خانم های متاهل هدفتون از بچه آوردن چیه یا هدفتون از ازدواج چی بود 98 بازدید | 7 پست چرا تصمیم گرفتین بچه دار بشین؟چرا ازدواج کردین؟تصورتون نسبت ب ازدواج از قبل چی بوده ؟بهش رسیدین؟چرا بچه ؟ میتونید همه نیاز های اون بچه رو فراهم کنید؟ میتونید مراقبش باشید ک زندگی ش مشکلی برایش پیش نیاد؟ از همه نظر میگم 1403/12/02 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41910 اولا شوهر پولدار که پزشو بدم .دوما بستن دهن مردم 😄اما پز ندادم تا حالا شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
نازنینم۲۵ عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 506 اولا شوهر پولدار که پزشو بدم .دوما بستن دهن مردم 😄اما پز ندادم تا حالا شوهرت پولداره؟
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 11187 هیچ تصوری قبل ازدواج نداشتم و موقعیتش کاملا یهویی پیش اومد عاشق شدم برای همین دلم خواست با کسی که دوسش دارم تا آخر عمر زندگی کنم بچه ندارم و از اول تصمیم گرفتیم هیچوقت بچه دار نشیم مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
hamta24 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 2973 اولا شوهر پولدار که پزشو بدم .دوما بستن دهن مردم 😄اما پز ندادم تا حالا واقعا هدفت اینا بوده ؟حتی برای بچه دار شدن؟ دیگ برای آینده اون بچه نگرانی نداری؟
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41910 شوهرت پولداره؟ خدارو شکر تا حدی شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41910 واقعا هدفت اینا بوده ؟حتی برای بچه دار شدن؟ دیگ برای آینده اون بچه نگرانی نداری؟ خب بچه هم آیندش با چی تضمین میشه ؟ با پول الان هر کی پولدارتره بچش رو حمایت مالی میکنه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .