2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هفته پیش مراجعه کردم مطب دکتر فاطمه صالحی تو میدان توانیر چون‌دیابت بارداری گرفتم‌و قندم بالا رفته بود و حرکات بچه هم کم شده بود خیلی می ترسیدم واقعا تا خانم دکتر صالحی رو دیدم کلی‌ارامش گرفتم هم سونوگرافی برام انجام دادن هم ازمایش تکمیلی نوشتن من واقعا از برخوردشون و‌کارشون‌راضی‌هستم

سلام من هفته پیش مراجعه کردم مطب دکتر فاطمه صالحی تو میدان توانیر چون‌دیابت بارداری گرفتم‌و قندم بال ...

من هم تا حالا چند بار مراجعه کردم البته من دوقلو همسان دارم و باید هر هفته یا نهایت ده روز سونو بشم خیلی از دقت و رفتار و برخوردشون راضی ام 

سلام خوبید؟میشه لطفا کمکم کنید؟خانم دکتر فاطمه صالحی چطور بودن؟راضی بودید

عزیزم منم به تازگی بیمار خانم دکتر شدم دوقلو هستم و تقریبا چند باری  هست که خانم دکتر فاطمه صالحی منو ویزیت و سونو می‌کنند خیلی ازشون راضی هستم  خیلی خیلی دقیق اند و اصلا توصیه های سر سری نمیکن  مخصوصا برا من که دوقلوی همسانم متخصص زنان معمولی که اصلا چیزی سر در نمیارن ،حتی دکترای پریناتولوژی هم یا واقعا بلد نیستند یا میخوام فقط پول بگیرن ،ولی از دکتر صالحی واقعا رضایت دارم …به نظرم یه دونه است …به من جای دیگه یه دکتر پریناتولوژیست  دیگه اسمشو نگم بهتره توصیه های پرتی کرده بود نزدیک بود الکی الکی امینوسنتز بشم.ولی دکتر صالحی اونقدر کامل برام توضیح داد که قانع شدم  تا الانم خدا رو شکر که اوضاع خوبه  

من دکتر صالحی رو میشناسم که خوبه ایشون قبول میکنن

به نظر من نباید گفت دکتر صالحی خوبه  باید گفت ایشون بی نظیرند ..به نظر لایق اسم پزشک و لباس سفیدی اند که به تن دارند .من دکتر صالحی رو نه فقط به بارداری پرخطر مثل خودم بلکه به همه مامانا ی باردار حتی بارداری معمولی دارند توصیه می‌کنم چون خیالشون تو حاملگی راحت میشه 

سلام خوبید؟میشه لطفا کمکم کنید؟خانم دکتر فاطمه صالحی چطور بودن؟راضی بودید

دکتر فاطمه صالحی رو از بارداری قبلی ام میشناسم و  تو این بارداری هم تصمیم دارم تحت نظرشون باشم از دسته پزشکانی دلسوز و پیگیر برا بیمارشون هستند