2777
2789
عنوان

شوخی های نا به جا در جمع

106 بازدید | 11 پست

۱.بعضی وقتا پیش میاد یه عده شوخی های بی مزه میکنن  ولی همه قاه قاه میخندن. اینجور وقتا چکار میکنید؟ مخصوصا اگر تو جمع نگاهتون کنن تا واکنشتونو ببینن

۲.خیلی وقتا هم خانم ها شوخیای جنسی میکنن یا از روابط زناشویی میگن . اینجور وقتا خیلی معذب میشم ولی،بقیه رو میبینم که راحتن و اونا هم حرفو ادامه میدنو میخندن.واقعا موندم چه عکس العملی نشون بدم

پیش اومده واستون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از روی خجالت نخندپوکر فیس خالص باشخنده از روی خجالت یعنی ادامه بدید

اونا که در هر صورت ادامه میدن. 

نمیدونم شایدم من مدلم اینجوریه. واقعا نمیتونم به هر چیزی بخندم. خیلی موقعیت سختیه 

اونا که در هر صورت ادامه میدن. نمیدونم شایدم من مدلم اینجوریه. واقعا نمیتونم به هر چیزی بخندم. خیلی ...

خب اگه با تو شوخی کنن یا پا بزارن روی نقطه ضعفت و بهشون نخندی یا یکم اخم کنی دیگه ادامه نمیدن

اما اگه همیشه این مدل شوخی ها بین شون هست تنها کاری که میتونی کنی کنترل خودته، نمیتونی اونارو تغییر بدی و مسئول بیشعوری شون نیستی