شهرزاد۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 عنوان خردکن برقی مارک خوب چی بخرم 149 بازدید | 8 پست از برندهای خوب خردکن نمیدونم کدوم عالیتره؟نوتریکوکباریتونبوشویترمیشه هرکی خریده راهنماییم کنه از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 1403/12/02 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 بیا مال منو ببر لازمش ندارم،😅 چه مارکی هست؟چرا؟پیاز رو خوب خرد میکنه؟ از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
شهرزاد۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 من بوش دارم راضیم چند ساله اینکه تیغش یه دونه دو پر هست مشکلی نداره تو خردکردن؟ از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
شهرزاد۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 گاسونیک راضی هستین؟ چقدر استفاده میکنید ازش؟ از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
نیمهتاریک عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 1025 راضی هستین؟ چقدر استفاده میکنید ازش؟ والا یه سال دارم خوبه هر روزم استفاده میکنمهرچی ازش دارم خوبه در کل راضیم
گلجمال عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 1069 اینکه تیغش یه دونه دو پر هست مشکلی نداره تو خردکردن؟ نه عزیزممن به دو تیغه داره یکی چهارتیغه. چهارتیغه برای چرخ کردن گوشت و مرغ استفاده کن که حجم مواد زیادتره