2777
2789
عنوان

دلم برا عشقم خیلی تنگ شده

221 بازدید | 17 پست

توروخدا اصلا اصلا بد بهم‌نگین خیلی دوسش داشتم خیلی نشد برسیم بزور مجبورم کردن ازدواج کنم

امروز کل روز به یادش گریه کردم عذاب وجدان دارم از این حسا با بچه تو شکمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا حامله هم شدی بعد یادت افتادهدوسش داشتی واقعا زندگیت زهرم میشد با کس دیگه ازدواج نمیکردیفقط دلت ...

اینطور نیست بخدا من خودمو به هر راه زدم نشه ولی شد

این چن سال صد بار رفتم ک جدا شیم صد بار خواستم طلاق بگیرم اون صد و یک بار با مهربونی و ذات خوبش خونوادمو راضی کرد برگردم ینی دیگ وقتی گفتم نمیخام برگردم خونوادم لج میکردن میگفتن هیچ مشکلی ندارهداین پسر چرا اینکارا رو میکنی

راس میگن دوس داشتن نباشه هیچوقت نمیاد

شخص خوبی بود؟

خیلی خوب ولی یهو رفت وقتیی ک میتونست باشه منم وقتی فامیل اومد خاستگاری خونوادم دیگ خون به مغزشون نرسید هر طور شده باید قبول کنی کی بهتر از این

اون دم دمای عروسی برگشت گفت جدا شو چیکار کن چکار نکن منم خیلی تلاش کردم ولی نشد ما ی سال و نیم نامزد بودیم دوماه قبل عروسی برگشت اونم وقتی رفتیم مغازش برا خرید و فهمید چخبره

منم هم درد توم کاشکی از یادم بره خیلی دوسداشتنیه و جذابه دوس دارم بخورمش کاشکی بهم میرسیدیم کاشکی ا ...

کاش میشد انگار خودمون کم دردو غصه داریم خدا داغ عشقو هم به دلمون گذاشت الان گهگاهی پیام میده حالمو میپرسه دلم آتیش میگیرا از دوریش