2777
2789
عنوان

🔴بیاین سریال آبان رو نقد کنین ببینم ارزش دیدن داره یا نه ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 36 پست

من فقط یه خلاصه ازش شنیدم

به نظرم جالب بود داستانش

ولی یکمم حرص درار بود برام اینکه شهاب حسینی اومده بود میخواست یه زن متاهلو مجبور کنه از همسرش جدا بشه و با اون ازدواج کنه، تا اینکه گفتن مثل اینکه چند ماه بیشتر زنده نیست و میخواد اینطوری همه اموالش رو بده به آبان

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه خلاصه ازش شنیدمبه نظرم جالب بود داستانشولی یکمم حرص درار بود برام اینکه شهاب حسینی اومده ب ...

نقش شهاب حسینی خیلی منفیه نه؟؟ اخه گریمش شبیه شیطانه 🤣

من فقط یه خلاصه ازش شنیدمبه نظرم جالب بود داستانشولی یکمم حرص درار بود برام اینکه شهاب حسینی اومده ب ...

اره منم اصن عشق وعاشقی نمیبینم فکر میکنم ابانو زبل وزرنگ دیده میخواد بکشه شرکت وداراییشو بده بهش

اره خاتون بازیگراش خیلی بهتر نقش ودراوردن من بابازیگرای ابان مشکل دارم خالیوودی بازی میکنن نمایشی اد ...

من با خاتون گریه کردم بس که صحنه هاش رو خوب بازی کرده بودن