2777
2789
عنوان

لااقل بزار اینجا خودم باشم

106 بازدید | 19 پست

محبوب من شبها که جهان به خواب عمیقی میرود من تازه صبحم را با تو زندگی میکنم. در رویاهایم. جایی که کسی نمیتواند تو را از من بگیرد. جایی که خودم هستم و ماسک به چهره ندارم. جایی که جهان در کف اقبال من و تو است. 

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت بخدا باشه گلم، من همیشه میگم خدای من خدای دقیقه ی نود هس، یعنی دیر رسونده اما رسونده، امید امی ...

عزیزم کاش در حق منم صادق بود اما خانوادش براش زن گرفتن منم ازدواج کردم

رسیدنمون به هم از محالم محالتره

عزیزم کاش در حق منم صادق بود اما خانوادش براش زن گرفتن منم ازدواج کردمرسیدنمون به هم از محالم محالتر ...

گلم دیگه به زندگیت دلگرم باش، از کجا میدونستی با اون خوشبخت میشی، آواز دهل از دور شنیدن خوش هست، ضمنا اگه میخاستت تحت هیچ شرایطی ازت دست نمی‌کشید و بالاخره به دستت می‌آورد عین برادر من، ده سال پای دختره موند چون خانوادم مخالف بودن، بالاخره ازدواج کردن چون واقعا عاشق بود 

گلم دیگه به زندگیت دلگرم باش، از کجا میدونستی با اون خوشبخت میشی، آواز دهل از دور شنیدن خوش هست، ضمن ...

الان پشیمون نیست داداشتون؟ نمیدونم دوسم داشت یا نه اما من دوسش داشتم. بعد اون حتی یه روزم زندگی نکردم. فقط دارم روزا رو شب میکنم

الان پشیمون نیست داداشتون؟ نمیدونم دوسم داشت یا نه اما من دوسش داشتم. بعد اون حتی یه روزم زندگی نکرد ...

چرا بعد از ده سال زندگی بارها گفته غلط کردم ازدواج کردم،، زندگیشون تازه تازه بعد از ده سال رو به راه میشه، زنش سالها نساز بود و هی دعوا داشتن، از اونهمه عشق اتشین دیگه خبری نیس، باور کن عشق بعد از ازدواج دیگه بسیار عادی میشه 

چرا بعد از ده سال زندگی بارها گفته غلط کردم ازدواج کردم،، زندگیشون تازه تازه بعد از ده سال رو به راه ...

الهی😕😕😕نمیدونم شاید منم اگه بهش میرسیدم اوضاعم بد میشد. کاش لااقل شوهرم درکم میکرد دوسم داشت. خیلی بی احساس و سرده

الهی😕😕😕نمیدونم شاید منم اگه بهش میرسیدم اوضاعم بد میشد. کاش لااقل شوهرم درکم میکرد دوسم داشت. خیل ...

اخلاقش اینه؟ یا فقط با تو همینطوره؟ آخه بعضی ها در عمل عشق و علاقه رو نشون میدن، بعضی ها با زبان، بچه داری؟ 

اخلاقش اینه؟ یا فقط با تو همینطوره؟ آخه بعضی ها در عمل عشق و علاقه رو نشون میدن، بعضی ها با زبان، بچ ...

با بقیه خوبه با من سرده

متاسفانه بچه هم دارم اما زندگی برام هیچ مفهومی نداره

نه میتونم جدا بشم نه خوشبختم

فقط دارم روزا رو میگذرونم به امید مرگ

با بقیه خوبه با من سردهمتاسفانه بچه هم دارم اما زندگی برام هیچ مفهومی ندارهنه میتونم جدا بشم نه خوشب ...

دلیل سردیش چیه؟ نکنه از دلت خبر داره که هنوز قبلی رو فراموش نکردی، گلم به شوهرت عشق بده تا عشق دریافت کنی، باور کن میشه 

دلیل سردیش چیه؟ نکنه از دلت خبر داره که هنوز قبلی رو فراموش نکردی، گلم به شوهرت عشق بده تا عشق دریاف ...

نه از چیزی خبر نداره راستش منم از سر تنهایی یاد اون میفتم چون خیلی محبت کردن بلد بود این بهم توجه نمیکنه کلا تنهام با بچم و خیلی حس تنهایی ازارم میده یاد اون میفتم که چقد دوسم داشت بهم محبت میکرد

بارها سعی کردم بهش نزدیک بشم به هزار تا بهانه فاصله میگیره چون دوسم نداره

نه از چیزی خبر نداره راستش منم از سر تنهایی یاد اون میفتم چون خیلی محبت کردن بلد بود این بهم توجه نم ...

گلم پس با بچت سرت رو گرم کن، آخه دوستت نداشت که باهات ادامه نمی‌داد، دلیلش چیه 

گلم پس با بچت سرت رو گرم کن، آخه دوستت نداشت که باهات ادامه نمی‌داد، دلیلش چیه

بخاطر بچه ادامه میده اونو دوس داره

نمیدونم دلیلش چیه اما واقعا داغونم

بچه جای همسرو پر نمیکنه