محبوب من شبها که جهان به خواب عمیقی میرود من تازه صبحم را با تو زندگی میکنم. در رویاهایم. جایی که کسی نمیتواند تو را از من بگیرد. جایی که خودم هستم و ماسک به چهره ندارم. جایی که جهان در کف اقبال من و تو است.
♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کاش در حق منم صادق بود اما خانوادش براش زن گرفتن منم ازدواج کردمرسیدنمون به هم از محالم محالتر ...
گلم دیگه به زندگیت دلگرم باش، از کجا میدونستی با اون خوشبخت میشی، آواز دهل از دور شنیدن خوش هست، ضمنا اگه میخاستت تحت هیچ شرایطی ازت دست نمیکشید و بالاخره به دستت میآورد عین برادر من، ده سال پای دختره موند چون خانوادم مخالف بودن، بالاخره ازدواج کردن چون واقعا عاشق بود
الان پشیمون نیست داداشتون؟ نمیدونم دوسم داشت یا نه اما من دوسش داشتم. بعد اون حتی یه روزم زندگی نکرد ...
چرا بعد از ده سال زندگی بارها گفته غلط کردم ازدواج کردم،، زندگیشون تازه تازه بعد از ده سال رو به راه میشه، زنش سالها نساز بود و هی دعوا داشتن، از اونهمه عشق اتشین دیگه خبری نیس، باور کن عشق بعد از ازدواج دیگه بسیار عادی میشه
دلیل سردیش چیه؟ نکنه از دلت خبر داره که هنوز قبلی رو فراموش نکردی، گلم به شوهرت عشق بده تا عشق دریاف ...
نه از چیزی خبر نداره راستش منم از سر تنهایی یاد اون میفتم چون خیلی محبت کردن بلد بود این بهم توجه نمیکنه کلا تنهام با بچم و خیلی حس تنهایی ازارم میده یاد اون میفتم که چقد دوسم داشت بهم محبت میکرد
بارها سعی کردم بهش نزدیک بشم به هزار تا بهانه فاصله میگیره چون دوسم نداره
♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯