بچه ها من ده ساله منتظر پسر خالمم که بیاد خاستگاریم اما نیومد . ۱۷ سالم بود عاشقش شدم الان که ۲۷ سالمه هم هنوز منتظرشم و همه خاستگارامو رد کردم . اون دکترای فیزیوتراپی گرفته من دیپلم موندم . جز اون نمیتونم باکسی ازدواج کنم . فقط عاشق اونم . چیکار کنم اخه . خیلی حالم بده . ده ساله ذهنم درگیره . ده سال پیش که عاشقش شدم بهش پیام دادم گفتم عاشقشم جواب نداد و تو اینستاگرام هم فالوش کردم راهم نداد . 😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین یه بزرگتر دلسوز که دهنش قرص باشه داری؟ بره به عنوان واسطه ازدواج تورو به پسر خالت پیشنهاد کنه ب ...
نه بابا انقدر اونا خودشونو میگیرن کسی جرئت نمیکنه بهشون بگه . تازه پسره فکر کنم به مامانش گفته که بهش پیام دادم مامانشم به کل فامیل پخش کرده عموم دلش سوخته بود با بابام میگفت میخوای به فلانی بگم دخترتو بگیره بابامم گفته بود نه