2777
2789
عنوان

فرش افشان خریدم وپشیمونم بیایید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 88011 بازدید | 152 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم قشنگهههه ولی اگه نمیخوای به قول بعضیا میگن دلگیره مبلات اگه رنگاش تو طیف رنگای پاستلی ان خیلی شیک میشه دوما بچه سختی بزرگ کردنش زیاده بعد میخوای هی پشتش پاک کنی تا چهار سال بشه ریحت وپاش میکنه نمیتونه اینکارو نکنه اصلن

به نظرم عوض کن،  فرش تیره جلوه بقیه لوازماتو میگیره، خونه رو دلگیر و کوچیک نشون میده ، از طرفی دیگه سال هاست تیره از مد رفته 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اگه اره هم قیمت یک فرش ۹ متریهولی براش این خوبه که سریع می شه باهاش لک و تمیز کردان شاءالله زودتر خو ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه

امشب فهمیدم شاید وام جور نشه

بخدا دارم از غصه میمیرم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

خب رنگشون رو که از اول دیدی میدونستی

بالاخره فرش،فروشا عادت دارن به تعویض میدونی که متثلا شهرفرش گفته پرو میکنیم فرش رو براتون...

چون ممکنه به خونه ادم نیاد

من رنگروشن دوست دارم 

ولی یه دلیلی داشتی سیاه گرفتی دیگه

قرمز قاجاری جدیدیا هم قشنگنا