2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بوده؟؟میشه تعریف کنی؟؟

اینطوری بوده که باید فکرت خالی باشه و کلا پاک باشه وقتی روانشناس صحبت میکنه کاملا حواستو بدی بهش البته روانشناسه باید حرفه ای باشه و قابل اعتماد یادم نمیره ایران داشت از یه روانشناس مصاحبه میگرفت بعد گزارشگر گفت بلدی هیپنوتیزم کنی با حرف زدن ساده کرد

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نمیدونم من به یکی دوتا پیج داخل اینستا که میگفتن هیپنوتیزم میکنیم و فیلماش رو هم گذاشته بودن پیام دادم گفتن جلسه ای از ۸۰۰ تا یک میلیون میگیریم باید ده جلسه هم بیای بعد تازه ببینیم استعداد اینکه هیپنوتیزم بشی رو داری یا نه منم فهمیدم کلاهبرداریه یعنی ضایع بود بعد گفت از راه دور با ویدیو کال هم میتونیم گفتم چطوری اخه اوسکل گیر اوردین😐 حالا اگه مطمین بودم واقعیه یک میلیونم میدادم ولی ضایست دروغه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...