2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

124 بازدید | 21 پست

سلام من ی مدته این فکرو دارم ک اخرش مرگه 

ادم هر چقدر تلاش کنه چ خوب چ بد اخرش مرگه 

و برا چی اصلا بدنیا اومدیم ک بخاییم بمیریم و هیچی قشنگ نیس چون همه چی پایانو مرگ داره هر چقدر  قشنگ باشه پایان داره 

کلا افسرگی شدید گرفتم از این فکرا   

فعلا  از لحاظ مالی پول احتیاج دارم و نمیتونم برم مشاوره 

لطفا اگ کسی میتونه منو قانع کنه   بهم بگ واقعا چرا  بدنیای کثیف اومدیم ک تهش  مرگه و هر چی هم قشنگی باشه اخرش پایانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

این راز معما را نه تو خوانی و نه من✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اتفاقا برعکس مرگ به اون معنی که توی ذهنت هست وجود ندارههیچ‌کس نمی‌میره ما فقط تبدیل به یه‌چیز دیگه م ...

خب اصلا چرا بدنیا اومدیم ک تبدیل ب چیز دیگ بشیم و  عزیزامونو از دست بدیم  یا خودمون تبدیل ب روح بشیم 

اگ روحی وجود نداشته باشه و ی خواب همیشگی باشه چی؟ 

منم افسردگی شدید دارم ولی با این تفاوت که آرزو مرگ دارم

من مدتیه دچار پنیک عصبیم  و  حالت نزدیک ب مرگو تجربه کردم خیلی  بد بود اولش   

اما ی جور بهش عادت کردم  

و خیلی افسردم  ن فقط ب خاطر پنیک 

مشکلاتو فشار زیادی رومه 

خب اصلا چرا بدنیا اومدیم ک تبدیل ب چیز دیگ بشیم و عزیزامونو از دست بدیم یا خودمون تبدیل ب روح بشیم ...

خیلی‌ها هم تا الان به این دنیایی که تو توش هستی هنوز وارد نشدن پس تو یه سری چیزایی می‌دونی و دیدی که اونا تجربش رو نداشتن 

هنوز به اون اگه نرسیدی پس بهش فکر نکن وقتی زمانش برسه متوجه می‌شی قراره زندگی آینده چطوری باشه

دانشجو 

ما ابدی هستیم. اینجا زود می گذره. تنها چیزی که منو زنده نگه داشته همینه که شاید اون دنیام بهتر باشه

خب چرا تو همون دنیا متولد نشدیم؟؟ اگ دنیای دیگ ای وجود نداشته باشه چی ؟ اگ روح وجود نداشته باشه چی؟

من مدتیه دچار پنیک عصبیم و حالت نزدیک ب مرگو تجربه کردم خیلی بد بود اولش اما ی جور بهش عادت کرد ...

من آرومم فقط بعضی وقتا گریه میکنم دلم میخواد یه اتفاقی بیفته فقط فرار کنم از این حالتم چه میخواد خواب باشه چه پرخوری

من آرومم فقط بعضی وقتا گریه میکنم دلم میخواد یه اتفاقی بیفته فقط فرار کنم از این حالتم چه میخواد خوا ...

ن من خوراکم خیلی کمه و  شبا ک میخوام بخوابم پنیک عصبی میشم