2777
2789
عنوان

پسرِ ازم کوچیکتر بود

146 بازدید | 8 پست

سلام .

بچه ها من ۳۰ سالمه ولی هم ریزه م هم بیبی فیسم و هرکی ببینه میگه نهایت ۲۲ سالت میخوره باش، نود درصد پسرایی ک سمتم میان کوچیکترن .

چند روز پیش ی پسر جلومو گرفت و گفت از فلان خیابون تا الان دنبالتونم و داشتم میرفتم مغازه م و قصد مزاحمت ندارم  و اینا و اگه بشه اشنا شیم ازتون خوشم میاد،گفتم دقبقا از چی؟؟ 

گفت خب مسلما قدم اول ظاهر و چهره برام مهمه و با اخلاق هم اشنا میشیم و ب زور شمارشو داد

حالا تمام مدتی ک حرف میزد من شوکه شدم از صورتش, خیلییی خوشکل بود یعنی خیلیاااا، قدبلند و موها پرپشت و صورتش از سفیدی برق میزد و ..

شبش با ایدی تلگرام بهش پی ام دادم ، فهمیدم ۲۵ سالشه😒🥲 

تو ذوقم خورد، اون گفت سن مگه مهمه و حالا فعلا دوستیم و از اینده کی خبر داره اینا

یکم حرف زدیم فرداش بلاکش کردم دیدیم ب درد من نمیخوره.

ولی میگم خدایا چی میشد ازم بزرگتر بود یا کمتر کوچیکتر بود، چرا شانس من اینه اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی رابطم و دوسال از پسر عمم بزرگترم و مطمعنم سن یه عدده و باید به بلوغ عاطفی رسید که بعضیا زود ب ...

دو سه ساال مشکلی نداره دختر بزرگ تر باشه ولی اون ۵ سال بود ، یجوری حس میکردم پیشش خیلی سنم بالاس.

با حسرت بلاکش کردم ، کاشششششششش اینجوری نکیشد