2777
2789
منم خودم شهورم اهل یه شهر دیگه س وقتی سوار ماشبن عروس شدیم بریم شهر اونا بارون میبارید یهو دستمو گرف ...

الهی 

چ حس خوبی گرفتم 

بمونید برای هم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی رسیدن من به همسرم قشنگ بود لحظه ب لحظش رو قشنگ یادمه با یاداوریش غرق احساس های ناب و عالی میشم گریم میگیره 

قشنگ ترین حرکتش این بود که اولا رفتیم در( حرم شاهچراغ شیرازیم ) گریه کرد و قول داد خوشبختم کنه حرکت بعدی اهنگ رقص اولو عوض کرده بود و و اهنگ پویا رو  گذاشته بود ک توش میگفت عاشقت شدم ریزه ریزه حرف ک میزنی گل میریزه...

همون موقع از تو جیباش کلی گل پر پرشده دراورد ریخت رو سرم خ خوب بود 😍🥺 

و کلا قشنگ بود همش همش همش ....❤️

دوستت دارم محمد مهربونم ،🥺🥺🥺

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چه بامزه😄

خیلی کلاکاراش بامزه اس

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

عزیزم بمونید برای هم انشالله

مرسی گلم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

تو عروسیمون به خون هم تشنه بودیم

بابای من که قهر کرد نیومد ..   تو راه دعوامون شد فحش میداد ب بابام

جلو مهمونا مثلا داشتیم میرقصیدیم گفت از وقتی دیدمت فقط دردسر  داشتی برام     رفتیم خونه ام باز دعوامون شد...