2777
2789
عنوان

مادر یکی از هنرجوهام

229 بازدید | 6 پست

امروز باهام دعوا کرد،تقریبا آبرومو برد

بهم توهین کرد

خیلی دلم شکست

خیلی هم دلیل اعتراضش پیش پا افتاده بود

آموزشگاهی که توش کار میکنم جشن نوروز داره.مدیر بهم گفت هشت نفر از بچه هاتو که به نظرت سطحشون بالاتره معرفی کن برای تیم منتخب(که نوازندگان کنن)منم کاری که گفتند کردم

چرا بتهوون من انتخاب نکردی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قسمت :

مامانِ موتزارت به پا میخیزد

این پیشنهاد چطوره؟

مثلا بگو من برنامه ریزی کردم یه قطعه فوق العاده زیبا رو برای جشنِ روز مادر یا تیرگان با بچه های با استعداد دیگه کار کنم و بله

شازده شما هم جزوشونه 

غم تو را زدست آسان ندهم

این قسمت :مامانِ موتزارت به پا میخیزداین پیشنهاد چطوره؟مثلا بگو من برنامه ریزی کردم یه قطعه فوق العا ...

تصور کن از شنبه تا چهارشنبه هر نیم ساعت یه هنرجو داری 

رده های سنی مختلفه توانمندی ها متفاوته

همشون هم توقع دارن که بچه شون بهترین باشه

اجرا خوب از آب درنیاد هم یقه ی مربیو میگیرن

کلا که سر و کله زدن با این مردم سخته

این مادر دغدغه ی اینو داره بچه ش سرآمد باشه ولی اهمیت نمیده که بچه ش شاهد بی ادبی مادرش باشه

اینهمه زحمت کشیدم برای بچه ش که بعد چند ماه بیاد به من بگه ما تحملت کردیم

تصور کن از شنبه تا چهارشنبه هر نیم ساعت یه هنرجو داری رده های سنی مختلفه توانمندی ها متفاوتههمشون هم ...

میفهمم میفهمم

متاسفانه منم مجبورم هر ترم و هر روز و نه تنها تو کلاسا که تو یه متریم با آدمای  دوست داشتنی جدید سر کنم..هر از گاهی نمیفهمم من خنده دارم یا زندگی خنده داره که همه اطرافم دارن میخندن

غم تو را زدست آسان ندهم