2777
2789
عنوان

سه روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 17471 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز تو علائم داشتی ی امیدی بوده من کلا این ماه ناامیدم هیچ علائمی هم ندارم

یکی از بچه‌ها این سایت  میگه من هیچ علایمی نداشتم  هیچی  فقط از رو تاخیر فهمیده بارداره 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

سرم داره منفجر میشه یه هفتس بویاییم قوی شده یه هفتس درد های پریودی امانم رو بریده

وسردرد وحالت تهوع

همشو به جون خریدم

اما الان امیدم نا امید شد😭😭😭😭😭😭

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 
یکی از بچه‌ها این سایت  میگه من هیچ علایمی نداشتم  هیچی  فقط از رو تاخیر فهمیده باردا ...

نمیدونم اصلا حسی ندارم دیگه ماه پیش خیلی فک میکردم تاخیر ک انداختم مواظب بودم فک میکردم باردارم خیلی خوشحال بودم پری ک اومد تا صبح گریه کردم الان دیگه بی حسم

بیبی چک نزدی

چرا منفی شد ولی اصلا اعصابم خورد نشد ، هر چی که صلاحمه همون بشه.

مامانم میگه مواظب باش چون بی بی دیرتر نشون میده برا یه عده ، ولی خودم میدونم باردار نیستم.

شمام ۳روز گذشته شاید هنوز زوده که منفی شده

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
منم ۵روز عقب انداختم الان ، وای ینی ممکنه تا ۲۸روز هم طول بکشه..

28 منظورم  بیست و هشتم ماه  بود عزیزم،  چند روز  دیگه  صبر کن  واس من روز تاخیر هفت  روزه  پری شدم 😩  ولی  گاهی  یهو  بی بی چک مثبت میشه هاا ایشاالله بارداری عزیزم  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
نمیدونم اصلا حسی ندارم دیگه ماه پیش خیلی فک میکردم تاخیر ک انداختم مواظب بودم فک میکردم باردارم خیلی ...

عزیزم میدونم این انتظار ها خیلی سخخخخته، شما چند وقته که منتظری؟؟؟

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
اروم باش اگر باردار باشی استرس برات خوب نیست  همه چیزو بسپر به خدای مهربون.  صلوات بفرست ...

چند روز بود روی ابرها سیر میکردم

مطمعنم امتحان خداست کاش میتونستم ده روز بخابم

کاش امشب مهمون نمیومد برام 

ضعف کردم وناامیدم بغض داره خفم میکنه

مرسی که اومدین

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 
جدی؟ یکی از دلایلش آمادگی رحم میتونه باشه؟ 

بله عزیزم

منم بارداری اولم بعد از اقدام اول ۷روز تاخیر داشتم (پریود کاملا منظم بدون هیچ تاخیر داشتم)چند بار بی بی چک زدم منفی بود حتی آز بتا هم دادم بازم منفی بود دکتر گفت نشانه ی امادگی برای بارداری بعدی است اما این ماه پریود میشی و روز ۷ وقتی گل گاو زبان خوردم پر ی شدم و ماه بعد که اقدام کردم باردار شدم.