2777
2789
عنوان

سه روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 17471 بازدید | 75 پست

عزیزم منم ۴ روز تاخیر داشتم .سینه درد داشتم ک گفتم دیگه خود خودشه.حالت تهوع.عوق زدن.سر گیجه شدید .ولی متاسفانه بی بیام منفی بود و ازمایشم منفی .بعد پریود شدم .ولی الان خوشالم .چون حتما صلاح نبوده.بعدشم میگن امادگی رحمه عزیزم خیلی هم نشونه خوبیه خودتو اصلا نباز.من این استرسا رو پشت سر گذاشتم.بازم بدن با بدن فرق داره ازمایش بده شاید ایشالا شما باردار بودی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا حسی ندارم دیگه ماه پیش خیلی فک میکردم تاخیر ک انداختم مواظب بودم فک میکردم باردارم خیلی ...

میگن آدم بزنه بی خیالی بهتره  ولی  نمیشه  بیخیال شد 😒

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
آخه بعضیا گفتن که چند روز مونده به موعدشون بیبی چک مثبت شده براشون

اره خب میشه احتمالا پریودی قبلیش که تموم شده نزدیکی داشتن ،سن حاملگیش همون دو سه هفته بوده ،چون ۱۴یا۱۵ روز طول میکشه لقاح تشکیل بشه

خدایا یاریم کن😢

یکی از بچه ها اینجا  گفت  من روز  شش  تاخیر  پری  بی بی زدم  منفی  بود  دیگه  روز ده  تاخیرمیخواسته  بره  دکتر  که شوهرش  گفته  حالا یه بی بی چک  دیگه  بزن  که رفته  امتحان  کرده  دیده  مثبت هست  حالا شاید  خودش  بیاد  تو این تایپیک بگه   هر بدنی فرق  داره  منم منتظرم  درکت میکنم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
با این ماه ۴ماه اما ی ساله ک می گفتم کاش منم بچه داشتم تا شوهرم و راضی کنم طول کشید

این که زیاد نیست گلم، اصلااااااا موقع نزدیکی و در طول ما استرس اینو که حامله هستم یا نه رو نداشته باش که باعث میشه نطفه ضعیف بشه و نگیره،  به اطرافیانت هم نگو که جلوگیری نداری که کار دستت میده  

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم