2777
2789

شبا تنها میذارم اتاق بخابه خواهرم وقتی فهمید خیلی عصبانی شد گفت چجوری تنهاش میذاری و کلی سرم غر زد خب اتاق بچم واقعأ گرمه نمیشه داخلش موند من خیلی گرمایی ام از اینور همش از استرس اینکه لهش نکنم تا صبح صدبار با کوچکترین صداش از خواب میپرم بدشم ب شدت عادت دارم پیش شوهرم بخابم حالا نگید اینا بهانس چون ده روز اول پیش بچم خابیدم خیلی اذیت شدم

چنوقتشه تا۶ماهگی احتمال خفگی داره بهتره کنارت بخوابه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاراشتباهیه .نوزادتا۲سال اول به شدت به مادرنیازداره .مادرکه کنارش باشه باآرامش بیشتری میخوابه .الان خیلی کوچولوعه ممکنه پتوبیفته روی صورتش 

خیلی مواظب باش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بله کاراشتباهیه .نوزادتا۲سال اول به شدت به مادرنیازداره .مادرکه کنارش باشه باآرامش بیشتری میخوابه .ا ...

اینم بگم ممکنه بالابیاره واگه به پهلونشه خطرناکه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

تخت کنار مادر 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچرو خیلی جای گرم نگه ندار ی تخت کوچیک یا گهواه بزار تو اتاق خودتون بیارش اونجا که هم نزدیک باشه حواست بهش باشه هم  راحت تر بتونی بهش برسی واینکه دیگه نیاز نیس نگران باشی لهش کنی چون جاش از شما جداس

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...