بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
اما دوست داشتم گندمی میبودم هم پوست رنگدانه اش بیشتره و هم نسبت به آفتاب مقاوم تر
اون روزیه که هوا ی کوچولو سرد بود رفتم بیرون برگشتم چونه و گونه یجوری سرخ و قرمز شده بود که یک انگار یا از وسط فیلم خاک بر سری برگشتم یا چند نفر همزمان کتکم زدن 😐🤌🏼💔
سفیده اما دوست داشتم گندمی میبودم هم پوست رنگدانه اش بیشتره و هم نسبت به آفتاب مقاوم تر اون روزیه ک ...
وای فقط تشبیهت🤣❤️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
این چه رنگیه؟! این پوستمه. آره من راضیم ولی کاش سفید تر بودم. رنگ پوست برام مهم نیست مهم بینیمه که ب ...
اینکه دیواره😂😂ولی درست گفتی مهم ترکیب چهره اس👌
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
نمیدونم ولی زیاد رنگ پوست برام مهم نبوده و نیست. فعلا چن روزه کارم شده گریه و زاری چون بعد عمل اصلا بینیم رو دوس ندارم. بخوام مجدد عملش کنمم زورم میاد چون بینی اولم خوب بود. شما خودت پوستت چه رنگیه. من هیچوقت درگیر رنگ پوست و اینا نبودم