2777
2789
عنوان

مامانم دلمو شکوند

81 بازدید | 5 پست

بهش گفتم به پزشکی دیگه علاقه ندارم تو آینده بازار کارش از بقیه شغلا پایینتره و اینکه قبول شدنشم سخته من دارو دوست دارم که امیدوارم قبول شم قهر کرده باهام الانم تیکه میندازه به بابام میگه این انرژی و باید رو خواهرش میزاشتیم ماشاااااللللههه هوشش خیلی خوبه به ی جایی میرسه 

نمونه دوتا آدم که هنوز صلاحیت بچه دار شدن نداشتن و ندارن

بابام بیچاره چیزی نمیگه 

مامانم خیلی تخت فشار گذاشتتم کل فامیل دارن بهم میگن خانوم دکتر منم تو رودرواسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زوریه آخه همه که نباید دکتر بشن..بگو مادر من خوبه دکتر بشم و علاقه نداشته باشم و بی حوصله و عصبانی برم بیمار رو معاینه کنم؟آدم باید به کارش علاقه داشته باشه وگرنه پولش حلال نیست..

...

حالا مادرتم یه چیزی گفته به دل نگیر..باور کن فقط و فقط دلش میخواد بهترین باشی حالا از نظر همه مادرا نمیدونم چرا فقط پزشکی خوبه بخاطر کلاسش...وگرنه به همین مادرت یکی بیاد بگه که دخترت یعنی تو اسی،کم هوشی مطمئن باش همچین دفاع میکنه ازت و تعریف میکنه.‌‌.به قول مادرم:آدم پشت انگشت داره هر کدومش یه زخم بشه یا قطع بشه،برای آدم عزیزه انگشتاش..بچه آدم هم مثل همین انگشتان دست تک تکشون عزیزن فرقی هم نداره

...