2777
2789

من شاغلم دم عیدم هس، بخاطر گوشت ک احتمالا نامرغوب بوده مسموم شدم رفتم بیمارستان خواستن معدم رو شستشو بدن ک بلد نبودن زدن دماغ گلو و مری ام رو خراش دادن آخرشم نذاشتم، بعدم انداختن پیش دوتا آنفولانزایی بدحال، فک کنم ویروس گرفتم دیروز گلوم درد میکرد، هزار فکر میکردم چون تو آندوسکپی دکتر گفته بود مری ات خراش برداشته، گف احتمالا اون شلنگه خراشیده،، من گلو درد و یطور حس سرفه داشتم تو نت نگاه کردم ترسیدم از مری، امروز مامانمم کاملا علایم آنفولانزا داره منم همینطور، از کارمم بیکار شدم، فقط بخاطر بیخردی این بی انصافا، دکتر داروی درست درمونم نداده، فقط پنتوپرازول با یه شربت و یه قرص حساسیت داده

واسه همون لوله ای هست از گلوت رد کردن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم بخاطر سرفه افتاد بیمارستان انداختن پیش اسهالی ها.اسهال و استفراغ هم گرفت

اسهال مگه واگیر داره ؟!😶😶😐

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اسهال مگه واگیر داره ؟!😶😶😐

اسهال نبودم تهوع داشتم، اون حل شد، ازون خانومایی ک تو بخش ما بودن و آنفولانزا داشتن، گرفتیم، درحدی بودن ک اکسیژن داشتن

دکترا که همه سهمیه ای شدن بلد نیستن . ولی منم لوله انداختم خراشید رفت پایین اون مدلشه

چقد طول کشید تا خوب شی، بخدا منو تا مرگ بردن انگار آخرشم نتونستم، نذاشتم

دیگه بیمارستان از هر نوع بیمار هست اونجا، نمیتونن تخت خالی بذازن درحالی که مریض توی نوبت بستریهدفعه ...

اولا شهر ما بیمارستان خصوصی نیس، بعدشم باید مثل زمان کرونا عفونی هارو از بقیه جدا کنن دیگه