2777
2789

۲ تا بچه دارم. فقط نگرانیم این بچه ها هستن. همیشه دلم می خواهد بمیرم. فقط چون نماز و روزه به گردنم هست میترسم خیلی مجازات بشم. هر موقع یادم میاد امید به زندگی نداشتم. همیشه ناراحتم و از چیزی زیاد لذت نمی‌برم. بعضیا حسرت زندگی من را می خورند اما نمی دونن که من حالم از زندگیم بهم می خوره. هیچ وقت ظاهر زندگی کسی را نبینید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که خیلیا حسرت میخورن یعنی که خیلی چیزای مثبت تو زندگیت داری 

فقط خودت میخوای چیزای منفی زندگیتو ببین که خب بلاخره هرکسی یه مشکلی تو زندگیش داره

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
همین که خیلیا حسرت میخورن یعنی که خیلی چیزای مثبت تو زندگیت داری فقط خودت میخوای چیزای منفی زندگیتو ...

آره. اما من یادم میاد از بچه گی هم زیاد از زندگی خوشم نیومد. 

همین چند ثانیه پیش دیدم‌نوشته بودید ۳۵ ساله هستید واصلا دوست ندارید دخترتون تنها باشه چطور الان افسرده ای با اینکه دوتا بچه گل دارید 

منم‌یه دختر دارم ۱۰ ساله دومی سقط خودخواسته سومی ناگهانی اومد تو زندگیم و تو خواسته ترین لحظه از زندگیم رفتتتتتتتتتت دلم یه جوری برای همه امون ارامش میخوام از خدای بزرگ 

یارب ابن بنده چه می داند که باید چه جست؟ داننده تویی هرانچه خواهی ان ده