2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لتروزول خوردم ماه پیش جواب نداد برام الان دوفاستون ومتفورمین میخورم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من لتروزول خوردم ماه پیش جواب نداد برام الان دوفاستون ومتفورمین میخورم 

من خسته شدم بخدا وزنمم زیاد نیست قدم ۱۶۵ وزنم ۵۱ چاقم نیستم بگم‌چاقم باردار نمیشم دلم میخوا یقه ی خدارو بگیرم بگم چته چی میخوای چرا بهم بچه نمیدی

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
هیچی پیدا نکردن دکترا همه چی سالمه هفت ماهه اقدامم باردار نشدم به فکر خودکشی افتادم

ناامید نشو گلم تا یکسال که طبیعیه.منم هفت ماهه منتظرم تنبلی تخمدان دارم

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤

حرف مردم خسته م کرده جاریم عوضی از من خیلی کوچیکتره فوری اورد مارو بد نام کرد میشنوم میگن‌ اینا بچه دار نمیشن حرف مردم دیوونه م کرده

هیچی پیدا نکردن دکترا همه چی سالمه هفت ماهه اقدامم باردار نشدم به فکر خودکشی افتادم

عزیزم منم هیچ مشکلی ندارم همسرمم همین ولی ۱۵ ماهه اقدامم.خدا بزرگه من این ماه اولین بار دارم کلومیفن استفاده میکنم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

فدات شم گلم ناامیدنیستم عزیزم من 2ساله منتظرم یعنی به عبارتی 3سال چون دوران نامزدی هم رابطه داشتم بدونه جلوگیری چون میدونستم پلی کستیک ام ومشکلم زیاده باردارنمیشم 

ولی برااطرافیانم 2ساله نازایی دارم😊😊

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من خسته شدم بخدا وزنمم زیاد نیست قدم ۱۶۵ وزنم ۵۱ چاقم نیستم بگم‌چاقم باردار نمیشم دلم میخوا یقه ی خد ...

چقدر عصبانی عزیزم این عصبانیت باعث میشه که باردار نشی یکم آروم باش سعی کن باهاش دوست باشی و ازش نینی بگیری با به زور 

منم الان ۴ ماه اقدامم این ماه فمارا خوردم با دوفاستون الان به لکه بینی افتادم نمیدونم چرا

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
عزیزم منم هیچ مشکلی ندارم همسرمم همین ولی ۱۵ ماهه اقدامم.خدا بزرگه من این ماه اولین بار دارم کلومیفن ...

انشالله که جواب میگیری من با کلومیفنم جواب نگرفتم 😢😢😢😢

چقدر عصبانی عزیزم این عصبانیت باعث میشه که باردار نشی یکم آروم باش سعی کن باهاش دوست باشی و ازش نینی ...

فمارا هم برا بارداری هست من تا حالا نشنیدم؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

عزیزم نا امید نباش تازه 7 ماهه خیلی زوده واسه این حرفا.منم این ماه چهارمین ماه بود ولی داره پری میاد انگاری خیلی ناراحتم به شوهرم الان زنگ زدم بیچاره کلی دلداریم داد حالم بهتر شد یکم