2777
2789

نزدیک انقلاب یا حالا دورم شد مهم نیست

لطفا بگیدد❤️🙏

پیشاپیش ممنون❤️

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
سلام عزیزم پیش کی عمل کردی؟

تهران عمل نکردم

خودم شمالیم

دانشجوام تهران. مجبورم بیام اونجا

ولی دکتری نمیشناسم😭

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران عمل نکردمخودم شمالیمدانشجوام تهران. مجبورم بیام اونجاولی دکتری نمیشناسم😭

راضی هستی؟ چطور شده؟

چون منم قصددارم بعدازعید عمل کنم ان‌شالله، خواستم تجربتو بهم بگی گلم

راضی هستی؟ چطور شده؟چون منم قصددارم بعدازعید عمل کنم ان‌شالله، خواستم تجربتو بهم بگی گلم

اره خداروشکر

فعلا که فقط دوهفته گذشته و کلی ورم داده ولی بازم خیلی راضیم😂