2777
2789
عنوان

از حالا استرسه عید رو دارم

878 بازدید | 91 پست

سلام؛کلا مردها که بد پول میدن به زنها اکثریتشون؛کاسبیها هم خراب شده ؛منم تو رژیمه سختم و دارم لاغر میشم دلم لباسهای خاص میخواد و رنگ موی قشنگ و کاشت ناخن ؛اینا هم همه پول میخواد؛شماها چی کار میکنین؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

دلم میخواد جذاب بشم‌برای عید ولی همش پول میخواد ؛میترسم نده اصلا حوصله پول گرفتن از شوهرمو ندارم ؛سره ماه عزا میگیرم بعضی ماهها راحت میده بعضی وقتها اذیت میکنه

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واللا استرس تنها چیزی که ندارم اینه. من دعا میکنم نیاد اون روزا از بس تکراریه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

وظیفه اشه پول بده

جدی باهاش حرف بزن

بگو منم نیاز به تنوع دارم، خرج های زنونه دارم و... 

راضیش کن هرماه یه مبلغی رو بریزه تو کارتت

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
دلم میخواد جذاب بشم‌برای عید ولی همش پول میخواد ؛میترسم نده اصلا حوصله پول گرفتن از شوهرمو ندارم ؛سر ...

خوشبحالت عجب دغدغه ای !!!

من خودم اصلا دوس ندارم خیلیی خودم رو بکشم و از سر تا پا نو کنم حس میکنم بچه هستم اما اگه ببینم چیزی لازم دارم حتما میخرم

من تاحالا پیش نیومده برای عید زحمت خاصی بکشم. 

هر وقت حال کنم‌موهامو رنگ میکنم و لباس میخرم. البته خوب عید و عروسیا با موی چند رنگ هم ظاهر نمیشم. ولی قیمتا دم عید خیلی کاذبه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀